Principal » Internet » Amd Carrizo Revoluția Roșie: Laptopurile ieftine sunt suficiente pentru a lucra și distracție bună

Amd Carrizo Revoluția Roșie: Laptopurile ieftine sunt suficiente pentru a lucra și distracție bună

Internet : Amd Carrizo Revoluția Roșie: Laptopurile ieftine sunt suficiente pentru a lucra și distracție bună

În fiecare an, peste 60 de milioane de laptopuri sunt vândute, oferite în preț de la 400 la 700 de dolari. Pentru majoritatea, ei vor fi singurele lor computere personale în posesia lor.Posibilitățile rezonabile, dar în medie Fundația Sprzętstanowi a pieței PC-urilor. Cu ajutorul său, utilizatorii primesc Internetul, documentele de proces, mașinile de vizionare

..

și de fapt sfârșitul. Skromnemożliwości grafic Aceste laptop-uri în practică exclude acest lucru Zbardziej exigent digital divertisment sau przetwarzaniamultimediów. Premiera de astăzi a procesoarelor Carrizo sau APU 6.Generarea AMD, acest lucru trebuie să se schimbe - astfel încât chiar nicook-urile Niezamożniużytkownicy au câștigat acces la atracții dostępnychdotąd numai pe echipamente mult mai scumpe.

Până acum nu a existat nici o modalitate de a depăși limitele Tanichlappops. Pentru utilizatorii de grafică integrată de laptop-uri Intel, vizionarea video în rezoluție FullHD în 60fps poate fi o problemă. Despre redarea unui lichid, convenabil TworzeniUtreści vizual și muzical sau profesional Zarządzaniufotografiami și multimedia pe astfel de echipamente pot uita. Carepy Carlizo poate schimba de fapt? Ce am putut vedea prezentarea oficială în Schloss Hehenkammer, la 30 km de München, mă face să cred că a încercat într-adevăr acest moment.

Arhitectură și performanță

APU 6. generațiile de schimbări spectaculoase nu vor impresiona.Încă mai avem de-a face cu un proces de 28 nm, la fel ca într-o generație de accident Bema, Kaveri și cabină. Încă avem de a face cu încă o altă variantă a miezului Buldozer -Excavator a patra generație sale. Controlerul are încă doar DDR3. Grafica integrat sunt încă bine-cunoscute GCN. Unde sunt noutăți?

Tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire la diagrama-șef pentru a vedea cât de mult sa schimbat de fapt de la lansarea lui Kaveri Ibeema. Mai presus de toate, Carrizzo este real sisteme SOC, care se integrează cu un aranjament tot ce puteți - nu numai Corécpu și GPU, dar și un pod de sud, nord, controler de memorie. În ciuda utilizării aceluiași 28-nanometru Procesutechnologicznicznegnego ca în generarea APU anterioară środkuwiększej ambalare în numărul de componente, suprafață mai mică carrizo.Acest lucru se datorează utilizării modelelor de design din bibliotecă Wysokiejgęstości (design de bibliotecă de înaltă densitate), a gestionat reducerea Sięosiągnąć în zonă cu 23% și ogromnąengooszczędność.

Un imens, deoarece optimizări și newmechanisms utilizate în Carrizo, care permite gestionarea energiei la consumul de energie dublu menționat. Noi procesoare pe o unelte sterile. Sunt abia 2,7 W, în timp ce Kaveri a consumat 4,5 W. Datorită progresului AMD vrea să aducă ideea de 25 ori mai mare creștere a eficienței energetice a procesoarelor până în 2020 (așa-numitul. 25x20)

După cum am menționat, miezurile excavatorului în sine, debutarea în Tubgenerarea APU, este succesorul buldozerului. În comparație cu lotul de predecesori, sarfollers, vom vedea aici, totuși, cache-ul L1 crescut (în timp ce luăm în considerare consumul de energie), un mecanism îmbunătățit pentru codul strălucitor cu un tampon imprzyspied mărit golind unitatea de plutire-punct.De asemenea, setul extins de instrucțiuni acceptate x86 RozszerzeniaAVX2, MOVB, Smep și BMI1 / 2 și a adăugat suport pentru modurile de funcționare folosind energia Oniskim. Efectul este mai modest decât unii oameni, dar rezultatul la nivelul de 4-15% mai multe numere pe ceasul tact este destul de decent, cu atât mai mult, cel mai prost este asociat cu un consum mai mare de energie. În somebenchmarks, cum ar fi CineBench, dar este chiar mai bun - a crescut chiar și cu 55% față de sarfollers.

Să fie acum grafică integrată. Suntem ameliorați GCN de a treia generație, susținută de filmul de 512 kB L2. Aceste nuclee au acces direct la sistem, ca parte a unei interfețe de structură coerentă. Plasamentul lor WAPU permite lucruri inaccesibile anterior: Locuri de muncă Obliczenioweuruchomione Grafica nuclee poate fi comutată în contextul, facilitând utilizarea accelerației multitasking multitasking, locul de muncă pe termen lung graficznemogą să fie preemptate astfel încât procesele să poată fi obținute de la accesul Niskimopóźnieniem la GPU, este De asemenea, posibil Zarządzaniezasobami GPU între utilizatori și aplicații. Jestterazz, de asemenea, mai ușor de transmis date între CPU și GPU prin intermediul adresei de traducere WPROWADZENIUHIRARCHII. Efectul PrzynajMniejpod computațional este bun - aceste opt performanțe Rdzenizapewnia de 819 gflops.

miezuri GCN însoțească soluții hardware care fac marele multimedia procesor procesor Carrizo.O altă generație de decodor video UVD a primit hardware care suportă codec HEVC / H.265, De asemenea, vă permite să decodificați videoclipul 4k comprimarea H.264. Lățimea de bandă de patru ori mai mare, marcând desenul unui cadru de imagine 4K în de patru ori în scurt timp, datorită căruia îi scade pe Wearergia, permițând AMD să promoveze chiar și 9,5 ore de laptop alimentat acumulator.

[1/2 Prezentarea nu a putut face fără diapozitive...

Obținem scarător de hardware prea eficient în imaginea PotokRenderowania atât 2D cât și 3D, mecanismul Kompresjikolorów, astfel încât datele de culoare din tamponul de cadru pot fi stocate într-un format comprimat fără pierderi și szybciejodczytywane nucleele grafice și, bineînțeles, kolejneoptymalizacje în termeni de Consumul de energie, a gestionat Whitefish folosiți mai multe nuclee GCN și creșterea lor częstotliwośćtaktowania. În acest fel, 12 unități de calcul Carrizo pot fi operate cu TDP asumate 15 W cu o capacitate de 65% mai mult 10 unități computaționale ale procesoarelor Kaveri din TDP35 în. O astfel de cel puțin rezultatele demonstrează 3dmark11.

[1/2 laptop cu carrizo o mașină eficientă pentru jocuri

Acest lucru nu este sfârșitul - noul procesor trebuie, de asemenea, să ofere unui utilizator într-un nivel hardware în conformitate cu ARM Trustzone, prin utilizarea microcontrolerului Cortex A5. Funcționează Jakoakcelerator și Hardware Cryptographic Generator de numere aleatoare, dar permite, de asemenea, hardware-ului să asigure sistemul de boot SystemUoperacyjnego și să controleze accesul la resursele CPU și PamięcioperabilJnej. Merită să subliniem că, deși sunt cunoscute atacurile atacante, se referă la implementarea eronată și nu numai.

Beneficii și aplicații

Construit pe laptopurile Carrizo au devenit platforma universală de calcul Swoichużytkowników. Nu mai tylkosurfowanie Internet, multimedia și jocuri simple sau munca de birou, dar, de asemenea, o provocare joc nou la rezoluții decente, 4K video streaming și crearea eficientă și grafică przetwarzanietreści și film. Pentru o casa, utilizator neprofesionist este un progres real, - dintr-o data sa costa laptopul 400-600dolar devine un dispozitiv cuprinzător. Nici un alt PC de desktop trzebakupować pentru a îndeplini cerințele acestor sarcini, ca să nu mai vorbim de laptop-uri scumpe Gamerskich niezależnymukładem grafic. Calculator portabil pentru acest preț, care vă permite să jucați în Counterstrike: Global Ofensive sau Starcrafta 2 în Fulthdi Nivelul maxim de detalii de la aproximativ 40 fps sau vizionarea MOVIES4K chiar și în 60 fps timp de mai multe ore pe o încărcare a bateriei, pentru mulți oameni vor pur și simplu să fie hardware o veste bună care se poate aștepta.

Jocuri și videoclipuri, dar de fapt, a arătat spectaculos Natestowych Laptops Carrizo, am avut ocazia de a lansa Zobaczyćpodczas nu acoperă toate avantajele de 6. generaţie. Utilizarea bibliotecilor OpenCL pentru accelerațiile de proces securizate pe GPU în aplicații utilitare poate aduce creșteri de mediu. În unele testează cel mai puternic zcarizo, procesor FX-8800P, sa dovedit a fi mai mult de două ori mai nou Mobile Intel Core i7 5500u. Desigur, se referă la sarcinile de la Totylko care sunt bine paraleleizate, cum ar fi.Ascuțirea imaginii în Photoshop sau procesarea arkuszykalchulyjnych în LibreOffice.

Un punct forte de procese de acționare va fi, de asemenea, munca lor zwindows 10. AMD este mândru să sublinieze volumul de muncă introdus, împreună cu Microsoft, astfel încât noile procesoare aduce ceva mai mult decat suport pentru DirectX 12 (și așa mai departe de mare viteză, după cum puteți vedea pe înregistrări video). În primul rând wszystkimsprzętowy HEVC decodor va fi disponibil prin intermediul Windows Media Player (și din fericire nu numai WMP, de asemenea, OpenSource „roz VLC będziemógł folosi), streaming cu sprzętowegokodeka HEVC trebuie să fie puse la dispoziție, de asemenea, în afaceri de dlamediów Skype și Xbox One. Datorită criptare Microcontroler ARM, pentru cel mai puternic Carrizo în BitLocker, este de a fi mai rapid decât o nouă Core i5 5200, vom ajunge, de asemenea, hardware-ul pentru pornire sigură și și un mecanism instanting, permițând Gauge să comunice cu o rețea într-un rețea de somn.

La sfârșitul mentionării posibilității gesturilor de control al calculatorului, observate de un laptop simplu de webcam (și un aparat foto 3D ieftin) și foto avansată și video Możliwościachindeksowania. Un exemplu de acesta din urmă este aplicarea AMD byćstworzona de sticlă prin care înregistrări video wśródsetek de multe ori numele łatwościąznajdziemy enigmatice ale celor în care este soția noastră cauta, și de exemplu,. Nu primește un prieten necinstiți - indicând după simultane-etichete pe care doriți să le căutați.

Potențial de piață

Viitorul celui mai nou copil AMD nu depinde de AMD, ci mai degrabă din activitățile partenerilor companiei - producători de laptop.Până în prezent, s-au concentrat în primul rând pe soluțiile Intel și va fi dificil să se rupă această inerție. Un jednakdziała lucru în favoarea świeciemikroelektroniki roșu din ce în ce mai greu, care este în cele din urmă parola „integra lubzostań integrat “. Carrizo este o Soc completă, pe care Znacznieupraszcza - și, în consecință, ieftinirea laptopowych-ului de construcție Płytgłównych. Permițând o astfel de extensie semnificativă a lui Możliwościkomputerów a celui mai popular gamă de prețuri, Carrizo Mogąokazać eficient pentru producători un avantaj competitiv, nu numai din cauza adaptării la Windows 10. Mai presus de toate, ei sunt capabili de a oferi efecte spectaculoase într-un cimbru, care pot fi relevante pentru noastre deja mitical deja. Acest fapt nu este într-adevăr un utilizator tipic de PC Sięprzejmie că laptopul său de două ori mai mult comprimă Tysiącplików Archiizorów în timpul testării sau performanței Stosusieciowego. Apreciați faptul că laptopul său ar reacționa atunci când a făcut o mână de doniego, care pe un laptop care va putea să urmărească rezoluția WideLtrawysokiej (dacă nu există nici o matrice este Napodłączonym TV), și, în cele din urmă, de asemenea, că va juca Mógłpłynnie joacă contrarstrike "și LOL-A, în timp ce laptopiezul Intel Chip de lichiditate va trebui să uite (dacă ar putea să-și conducă jocul pe Controlere Intelowych).

Planul de a achiziționa segmentul profitabil este, desigur, obarczonypewnym de risc. Cea mai mare dependență de Windows 10 este. Jeśliwbrew speră că producătorii de calculatoare AMD și noul sistem Microsoftunie câștigă inimile utilizatorilor, dacă este disponibil, doar 12 niegodirectx nu mă convinge pentru majoritatea dezvoltatorilor, acest amdbędzie, fără îndoială, de a demonstra avantajele lui Swojegomikroprocesora. A doua amenințare este riscul unei lupte agresive de stabilire a prețurilor pentru site-ul Intel, care își pot permite să facă prețurile de bază noi camere și atomi pentru a reduce nivelurile pe care AMD nu va fi în măsură să se ocupe de. În al treilea rând, acest lucru este, desigur, calitatea produsului. Autorul acestui text a avut o dată un laptop de plastic și are amintiri sărace. Producătorul computerului nu a fost necesară pentru a asigura răcirea eficientă a chip previzibil, care a reflectat negativ cu ocazia de a lucra cu ea. Să sperăm că situații similare nu se va repeta de data aceasta.

Cu toate acestea, premiera echipamentului a fost mai spectaculos decat celebrul slide-uri AMD, ceea ce ne-am putea vedea pe referință structuri a provocat o impresie foarte bună, așa că sperăm că roșu într-un stil bun va reveni la joc și va câștiga un demn de o virtute a pieței de PC-uri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu