Principal » Internet » O epocă cromată www ne așteaptă? Astăzi la 18:00 Live despre durerea browserului

O epocă cromată www ne așteaptă? Astăzi la 18:00 Live despre durerea browserului

Internet : O epocă cromată www ne așteaptă? Astăzi la 18:00 Live despre durerea browserului

Săptămâna trecută, toate suspiciunile noastre despre noul browser Microsoft au confirmat. Windows 10 au primit următorul browser internetexplorer nou, proiectat în primul rând gospodăriile Dlaużytkowników și oferind standarde web bazate pe web (cum ar fi Microsoft) Poziomzgodności și, în același timp, încheind cu obsługąrozwiązań încă mai amintesc secolul descendent.

Din fericire, zvonurile sa dovedit a fi un zvonuri că novelier a dat motorul făcut Trident pe Rekpple „Webkite sau Google “ Blink. Microsoft a decis să dezvolte propriul motor browser-ul dvs., datorită căreia viziunea monopolului total de „Webkite “ browsere (din perspectiva WebDewelopers Diferențele între clipire Awebkite sunt neglijabile).

Aceasta nu înseamnă, totuși, că am câștigat lupta pentru webstood deschise, universale. Nu numai că cromul crește în putere, practic noi browsere noi folosesc motoare cromate. TakJest Chiar și în cazul Vivaldi, noul browser de la Opera Twórcówklasycznej - foarte interesant în ceea ce privește interfața Budowyswojego conține componente în mijlocul cromului. Cum este Sięstało că Google Solutions a câștigat o astfel de popularitate?

În căutarea răspunsurilor la această întrebare, nu vom uita problemele importante din Oinne care s-au întâmplat în lumea lui miercuri. Așa cum am arată noul echipament, care a venit la ourlab, va trebui să dea codul pentru a juca pe abur (care mai întâi o mai bună!).

Mai presus de toate, cu toate acestea, vom aștepta comentariile dvs., citiți prin Skype (Login: GoodProgrampl), este chat-ul care rulează în orice moment pe pagina Portal. Ca întotdeauna apelând la primirea și tricourile de apel. Înainte de a apela, cu toate acestea, suntem capabili să verificăm configurația acestei aplicații, cea mai bună conversație de testare Skype (ECHO123).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> CommunityWideo

Recomandat
Lasă Un Comentariu