Principal » Internet » Timp pentru USB 3.2: de două ori mai rapid transferul prin același cablu USB-C

Timp pentru USB 3.2: de două ori mai rapid transferul prin același cablu USB-C

Internet : Timp pentru USB 3.2: de două ori mai rapid transferul prin același cablu USB-C

Astăzi, lumina zilei a văzut informații despre lucrarea de pe specificația USB 3.2, care va fi în curând montat pe dispozitive, deplasând cele mai recente 3 USB până acum.1. Noua ediție presupune posibilitatea transferului de date cu două linii, care de la început au fost furnizate în standardul USB-C, dar numai acum va fi folosit pentru prima dată. Beneficiile vor fi, de asemenea, vizibile utilizând în prezent deținute de utilizatorii de cabluri.

În practică, cu cablurile certificate CA existente pentru a sprijini USB SuperSpeed, veți folosi două linii după 5 GB / S și cu fire noi chiar și două după 10 GB / s. Chiar și cu firele curente, aceasta este de a permite transferurilor la 2 GB / s. Standardul va, desigur, compatibil cu invers cu specificațiile anterioare USB 3.X:

...Noua specificație a standardului USB 3.2 aduce o viteză și o lățime de bandă mai mare în comparație cu dispozitivele USB 3.2, restul compatibil cu dispozitivele USB 3.0 și mai în vârstă.

Interesant, într-un grup de producători care urmează să fie asociați cu utilizarea avantajelor celui mai recent standard USB-C în dispozitivele lor (grupul de promovare) este m.în. Apple, Intel, HP, dar și Microsoft, care acum câteva luni, împreună cu premiera suprafeței, a demonstrat că are cea mai recentă propoziție USB Standard.

Cu toate acestea, rămâne speranța că noua specificație va accelera mișcările de pe piață, iar cele mai recente USB vor fi montate într-un număr tot mai mare de echipamente. Se anticipează că specificația va fi finalizată în luna septembrie a acestui an - din acel moment nimic nu va putea împiedica compatibilul conectorilor cu acesta în dispozitivele viitoare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu