Principal » Gaming » Distribuția digitală de jocuri PC - în cazul în care puteți cumpăra jocuri?

Distribuția digitală de jocuri PC - în cazul în care puteți cumpăra jocuri?

Gaming  : Distribuția digitală de jocuri PC - în cazul în care puteți cumpăra jocuri?

Distribuția digitală a jocurilor din decadă crește în rezistență. Acum câțiva ani, care doresc să cumpere un nou titlu, ne-am îndreptat în electronice, supermarket-uri și librării. Astăzi, arătăm mai multă atenție ofertelor de jocuri digitale cu jocuri. 

Un avantaj incontestabil este ușurința de a căuta titlul, accesibilitatea bună și viteza de obținere a jocului - cu o conexiune bună la Internet, descărcați instalatorul va dura mai puțin decât o excursie la magazin. Există, de asemenea, contra - înainte de epoca de jocuri digitale, am putea revinde cu ușurință orice producție PC-uri. Astăzi, în multe cazuri, nu este posibilă deloc. Din fericire, companiile care distribuie jocurile pe Internet pregătesc adesea promoții atractive și multe titluri pot fi cumpărate pentru o jumătate de liberă.  Astăzi prezentăm câteva locuri cele mai interesante, care merită vizitate la achiziționarea de producție la prețuri bune.

Aburi

Lider incontestabil și, în același timp, un pionier digital de distribuție. Are o bibliotecă imensă de jocuri care se extinde în mod constant despre noile titluri. Printre jocurile putem găsi atât titlurile AAA, care sunt destul de scumpe (poate costa pana la 60 de euro), și jocul independent. 

Pentru medie Polul, oferta standard aburul poate părea drumul după conversia într-un zlot. Adesea, versiunile de jocuri (tasta Steam) sunt disponibile mai ieftine, situația sa schimbat dramatic în timpul vânzării, care poate reduce prețul de zeci de procente. Pe Steam sunt organizate campanii de promovare mari, multi-Crăciun, în care sute de jocuri sunt supraestimate. În plus față de aceste campanii mari, prețul mai multor jocuri este redus zilnic. Aceasta este o mare oportunitate de a vă mări biblioteca. 

Origine

Origine este o platformă de Electronic Arts, care conține o bibliotecă de jocuri de noroc mare de acest editor, dar de ceva timp a fost extins la titluri de la alți editori.  Spre deosebire de abur, prețurile de origine sunt exprimate în dolari americani, deși încă nu ieftin. Mântuirea, ca pe Steam, există numeroase vânzări și promoții, în special pe EA.

Gamersgate

GamersGate a pornit de la platforma de nisa vinde versiuni digitale de jocuri, dar datorită prețurilor bune de astăzi este mai mult și mai important. Creatorul site-ului este Paradox Interactive, producerea și emiterea de jocuri de calculator de genul strategiilor economice și jocuri RPG. 

În Gamersgate, totuși, găsim o mare varietate de titluri, dintre care unele sunt libere de DRM, o parte din spectacol este protejată de tradițional, în timp ce altele sunt vândute sub forma unei cheii de abur (uneori chiar mai ieftină decât nativul platformă). La fel ca pe Steam, sunt organizate vânzări mari, de negociere, promoții și fila vor găsi întotdeauna cel puțin câteva titluri actualizate cu până la 75%. 

Descriere

O altă ofertă pentru serviciul pentru iubitorii așa-numitului. Jocuri "Turcia" sau India - titluri independente create de oameni individuali sau de echipe mici de dezvoltatori. Acest tip de jocuri nu șochează grafică, dar cel mai adesea sunt realizate cu curaj și idee. Șocați mecanica jocului, a temelor sau a altor soluții. Avantajul lor este, de asemenea, prețul, cel mai frecvent în valoare de câteva euro. 

Pe Desuria, lângă jocurile din India plătite, există moda gratuită. Este demn de menționat faptul că Serviciul are o bibliotecă de jocuri largi care întâmpină dificultăți în a intra în astfel de magazine digitale, cum ar fi aburul, originea sau gamergate. Acesta este azilul titlurilor independente reale. 

Gog

Serviciul GOG, cunoscut anterior ca jocuri bune vechi, ideea polonez CD Projekt că, după un mare succes internațional, a devenit o afacere independentă. Creatorii lui Gog nu intenționau să lupte cu giganții. Au pus pe vechiul joc. 

Gog este un loc perfect pentru jucătorii experimentați care ar dori să se întoarcă în zilele tineretului său - oferta include zeci de jocuri din anii optzeci, nouăzeci. Serviciul le adaptează pentru a rula pe un computer modern, atașați aditivi cum ar fi coloana sonoră, hărți sau imagini de fundal. 

Deși Gog este un proiect al companiei poloneze, acesta este un serviciu disponibil în versiunea în limba engleză, iar plata ar trebui făcută într-o valută străină. Un mare avantaj este lipsa de DRM. GOG nu are un client cum ar fi aburul sau alte de securitate împiedică desfășurarea sau transferul de jocuri între computere. 

Ți-am oferit cinci site-uri interesante care oferă jocul în formă digitală. Când navigați biblioteca de titlu, veți găsi cu siguranță zeci de titluri interesante. Amintiți-vă de promoțiile care vă permit să petreceți câteva zloți și să jucați cu ore. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu