Principal » Internet » CyanogenMod 11 deja disponibil pentru Nexus! Prezentăm ce oferă în acest an ultima ediție

CyanogenMod 11 deja disponibil pentru Nexus! Prezentăm ce oferă în acest an ultima ediție

Internet : CyanogenMod 11 deja disponibil pentru Nexus! Prezentăm ce oferă în acest an ultima ediție

Android nu are nevoie de fani avid și admiratori sistem de rework pentru a explica ce este CyanogenMod. Această versiune modificată a sistemului care a făcut debutul în 2009 și a trecut deja într-adevăr foarte mult. Doar pentru a menționa faptul că în acest an grupul a fost transformat într-o companie, a apărut, de asemenea, în instalatorul oficial (care, din păcate, a dispărut rapid de la canalul oficial de distribuție, care este Google Play). O versiune stabilă de cm 10 a apărut acum câteva zile.2 Bazat pe Android 4.3. Astăzi, cu toate acestea, nu suntem interesați de noi și cel mai recent cm 11 bazat pe Android 4.4 Kitkat. Echipa a publicat primele versiuni pentru dispozitive NEXUS.

Deși codul sursă a fost disponibil de ceva timp și, ca urmare a acestui lucru, a apărut o mulțime de creaturi bazate pe CMI, singure ca fan și utilizatorul pe care l-am hotărât să aștept ediția oficială. Experiența anterioară a arătat că aceasta este o soluție mai bună, iar în plus, oferă acces la actualizările zilnice asupra aerului ca parte a actualizării CM. Doar versiunea publicată CM 11 M1 a fost pregătită pentru toate variantele de smartphone-uri Nexus 4 și Nexus 5, precum și comprimatele Nexus 7, Nexus 10. Suport pentru alte dispozitive, precum și Galaxy Nexus va apărea doar pentru ceva timp. Echipa a decis cu privire la un astfel de pas pentru a verifica în primul rând noile caracteristici disponibile în modificare, deoarece dispozitivele susținute de AOP (și, prin urmare, Nexus menționate) nu ar trebui să dea probleme hardware atipice care să se întâmple în alte cazuri.

Instalarea însăși este foarte simplă, descărcați doar fișierul zip corespunzător din paginile de proiect, precum și pachetul Google Apps (am recomandat personal un pachet pregătit de echipa Paradroid) pregătit pentru modificări bazate pe Kitka. Ambele fișiere flash din recuperare. După ce a început Greets-ne, desigur, expertul inițial pentru a se conecta la Wi-Fi, setați contul Google, iar CyanogenMod cont. În primul rând, ceea ce vedem acest lansator schimbat. Nu mai este Trebuchet de la CM, dar lansator GEL (modificarea lui Trebuchet-Urmatoarea), care a fost prezentat de Google Nexus 5. Acesta introduce mai multă transparență, min. Sub butoanele de pe ecran, o nouă modalitate de a schimba imagini de fundal și widget-uri, precum și integrarea cu Google acum. După activarea acestei funcții, accesul la un asistent personal este posibil prin alunecarea laterală din stânga. Dezavantajul noii soluții este că pentru moment nu avem o mare influență asupra Lansatorul în sine. Trebuchet a permis o anumită personalizare, schimbând efectul de defilare, aici atât de mulți.

Deși nu vom găsi prea multe schimbări între aplicațiile standard disponibile, unele dintre ele au supraviețuit unui fel de metamorfoză. În mod implicit, mesajele SMS sunt propuse de Hangouta, dar nu a existat nici o implicită, o aplicație extensivă și o alegere, care are această problemă de a face față. Built-in browser-ul a supraviețuit o mare schimbare și, deși la prima vedere nu diferă de versiunea mai veche, este sub capota complet diferite. motor Webkit a fost înlocuit cu un proiect de crom și clipire, care se reflectă atât în el și alte aplicații care utilizează anumite funcții pentru site-uri mâner printr-o complianta mult mai bine cu noile standarde. Interesant, a fost posibil să se mențină viteza actuală a acestui browser (dar acest lucru este un rating subiectiv).

Multe s-au schimbat în setările în sine, care sunt reconstruite succesiv. Utilizatorul poate alege în continuare comenzi rapide pe ecranul de blocare, utilizați piei, sau de a modifica butoanele și comportamentul lor pe setările de mare viteză fascicul. Nu există nici o lipsă de opțiuni dedicate dispozitivelor specifice, în cazul meu a fost un control al culorii, controlul puterii și vibrații, care implicit este destul de scăzut, ceea ce permite îmbunătățirea cm. Noile opțiuni sunt „de la robinet și plătiți “, mai degrabă inutil în Polonia, precum și integrarea cu Google Cloud Print vă permite să imprimați în dispozitivele asociate cu contul dvs. Google. Atenția dumneavoastră returnează un manager mai extins de confidențialitate, care acum nu numai că se poate izola aplicații individuale, dar, de asemenea, vă permite să utilizați reglementarea permisiuni care a apărut în Android 4.3. Datorită acestui lucru, utilizatorul poate de ex. ridica rapid accesul la locația acestor aplicații, care nu au nevoie de ea, la toate. Nu este, de asemenea, o alegere nouă, mai ușor de citit de setări referitoare la lucrările GPS, unde sunt disponibile informații mai precise despre modul în care aplicațiile individuale pot afecta bateria dispozitivului. Spre deosebire de unele versiuni neoficiale bazate pe molii, aici nu am avut probleme după trecerea de la Dalvik pe arta mai nouă și mai rapidă, deși pe un dispozitiv ca Nexus 4 schimba foarte tare sentimente.

Actualizând noua versiune a Android și reconstrucția unor funcții, o versiune poloneză a modificărilor pierdute în știri. O versiune stabilă oferă, în principiu, o fisură aproape completă, un amestec polonez-englez este în noul standard. În principiu, alte modificări nu pot fi văzute încă. Este noul cyanogenmod la o revoluție? Cu siguranță. Cu toate acestea, acest lucru este un alt pas înainte, evoluția și punerea în aplicare a unor noi caracteristici, și în același timp acțiune chiar mai rapid decât până acum. Este în valoare de ea folosindu-l? Trebuie să verifice fiecare, este o incercare cu siguranta merita. Modificarea poate fi descărcată de pe pagina oficială a site-ului web.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu