Principal » Internet » Crossftp1.97.9

Crossftp1.97.9

Internet : Crossftp1.97.9

CrossFTP este un client FTP gratuit, Amazon S3, Glacier Amazon și Depozitare Google. Programul vă permite să vă conectați la mai multe servere simultan în carduri și vă oferă posibilitatea de a previzualiza fișierele.

CrossFTP funcționează într-o fereastră de patru părți, în care sunt afișate liste de fișiere locale și la distanță, precum și logurile de înregistrare și progresul transferului de fișiere. Fișierele locale și conexiunile la distanță pot fi vizualizate în carduri și vă puteți conecta la mai multe servere într-o singură fereastră de program. Când vă conectați și transmiterea datelor, puteți utiliza criptarea și diversele diagrame de codare a caracterelor (Unicode, CJK și altele).

În plus față de posibilitatea de a naviga pe lista de fișiere și de a se deplasa în jurul directoarelor CrossFTP, oferă posibilitatea de a se supune unor tipuri de arhive, despachetarea și crearea arhivelor ZIP din fișierele selectate. În plus, puteți vizualiza și edita fișiere text și vizionați imagini locale și la distanță.

CrossFTP este disponibil în mai multe versiuni. Puteți utiliza gratuit versiunea de bază, puteți testa și versiunea Pro Version sau Enterprise timp de 30 de zile. Alegerea poate fi făcută pe primul care a început programul descărcat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu