Principal » Gaming » Echipajul gratuit - o mare oportunitate sau un client wabik?

Echipajul gratuit - o mare oportunitate sau un client wabik?

Gaming  : Echipajul gratuit - o mare oportunitate sau un client wabik?

Fiecare știe perfect eșantioane de produse gratuite pentru a ne încuraja să cumpărăm o copie cu drepturi depline. În lumea jocurilor, un astfel de rol va efectua "demo-uri". Deci, cum să sunați la o situație în care producătorul este o versiune completă a jocului gratuit? Se pare că aceasta este o mare oportunitate pe care nu o poti rata. Da, dar scepticii vor găsi un al doilea fund în acest lucru.

Dacă vreun joc are deja ani și vinde destul de prost, cea mai bună soluție este

..

da gratis. Prostie? Nu neapărat, cel puțin nu în cazul echipajului, care de astăzi este disponibil pentru descărcare complet de platforma Uplay. Totul arată frumos, dar problema este că jocul plin de posibilitățile lor arată numai după aplicarea multor adăugiri și, bineînțeles, sunt plătite. Și așa că percepem un joc gratuit care este un magnet pentru banii noștri.

Desigur, putem juca numai ediția de bază a jocului, dar

..

Dacă este posibil să descărcați aditivi cu adevărat interesanți care extind semnificativ posibilitățile din joc, este o milă de a nu fi folosit. Și asta va gândi cu siguranță majoritatea jucătorilor prin emiterea (sau părinții) câștigați de ei înșiși (sau părinți), chiar și la DLC senzațional numit Wild Run. Ba nu! În noiembrie, altul - chemarea tuturor unităților va fi lansată. În aceasta, va fi prezentată o campanie de polițiști, vom putea, de asemenea, să urmărim și alți jucători de rupere.

Descărcarea jocului este simplă și doar introduceți platforma Uplay, conectați-vă sau creați un cont, apoi alegeți un joc pentru a descărca și a instala. Întreaga lucrare pe principii similare ca origine sau abur.

Recomandat
Lasă Un Comentariu