Principal » Internet » Creatorur1.1

Creatorur1.1

Internet : Creatorur1.1

Creativul este un joc într-o lume deschisă, care oferă jucătorilor posibilitatea de ao modifica, de a construi noi structuri și facilități, explorarea și experimentarea unor noi aventuri. În multe privințe, creatorsul seamănă cu minecraft, dar este mai frumoasă și în conformitate cu mulți oameni mai interesanți.

Creativul este disponibil pe modelul gratuit la joc, ceea ce înseamnă că puteți juca gratuit. Puteți să vă cunoașteți lumea dvs. sau să vă invitați prieteni și să construiți împreună. În lumea creatorului schimbă timpul zilei și noaptea puteți întâlni alte creaturi decât în ​​ziua. Este recomandabil să construiți portul iluminat peste noapte, deoarece jocul are elemente de supraviețuire. Interesant, puteți să vânați animalele și să obțineți noi materii prime sau să le asamblați și să se reproducă în propria fermă.

Lumile creativi conțin diverse biomes cu o varietate de floră și faună. Jucătorul nu trebuie să mănânce sau să bea pentru a rămâne în viață, dar o poate face pentru a obține efecte diferite. Fii atent în unele medii, cum ar fi apă sau pământ îngheț - rămânând în ele o perioadă mai lungă de timp, avem răniri. Unele ființe pot face, de asemenea, deteriorarea împotriva incendiilor, frigul, otrava și corupția. Terenurile sunt împărțite în straturi și mai profunde pe care le putem obține, cu cele mai interesante provocări pe care le întâlnim.

Versiunea plătită a jocului permite, printre altele, să schimbe parametrii lumii (reducerea gravitației, dezactivați Agresia PVP sau a animalelor). În plus, în joc puteți schimba schemele de construcție pentru diverse obiecte. Colecția de bază de obiecte pentru a crea și îmbunătățiri. Fiecare jucător are deja un început.

Recomandat
Lasă Un Comentariu