Principal » Internet » Creative Cloud 2015 aduce noi opțiuni de instalare și grafică de stocuri scumpe

Creative Cloud 2015 aduce noi opțiuni de instalare și grafică de stocuri scumpe

Internet : Creative Cloud 2015 aduce noi opțiuni de instalare și grafică de stocuri scumpe

Astăzi, o mulțime de produse noi au apărut sub un nor creativ. Cu toate acestea, înainte de a începe să instalați noi versiuni ale programelor dvs., gândiți-vă cum să le instalați. Actualizarea CC 2015 vă oferă mai multe capabilități pentru a instala versiuni noi, precum și transferul de setări.

Rețineți că la instalarea celor mai recente programe de la Adobe Cloud, versiunile mai vechi vor fi șterse în mod implicit. Dacă nu vrem să le pierdem (le puteți dezinstala singur în orice moment) și vrem să ne asigurăm că setările vor fi mutate, merită să vă uitați la setările actualizate de actualizare:

În plus, cea mai recentă versiune a Creative Cloud Desktop introduce noul stoc de Adobe, care arată în mod clar că Adobe intenționează să stăpânească piața grafică care poate fi utilizată fără un randament în proiecte. Panoul Panel va afișa motorul de căutare al fotografiilor, ilustrațiilor și vectorilor în care putem introduce parola dorită. Motorul de căutare ne va duce la site-ul web.chirpici.com, în cazul în care există deja 40 de milioane de fișiere.

Setările mai avansate ale motorului de căutare pe pagină vă permit, de asemenea, să alegeți culoarea capului, decideți dacă vrem să găsim oameni în imagini și să alegeți un raport de aspect aproximativ al imaginilor. Parolele de ghidare grafică pot fi de asemenea tipărite în poloneză. Când căutați mai multe imagini originale, merită să utilizați o opțiune nedescoperită care să prezinte materiale mai puțin populare. Din acest loc, puteți descărca rapid o versiune mai mică a imaginii cu un filigran care vă va permite să o concurați în proiect.

[1/2

De asemenea, vom ajunge la grafică fără tantare. De asemenea, vom obține de la nivelul programelor CC. Din păcate, stocul Adobe Fără abonament nu este conectat la abonamentul Cloud Creative și necesită un abonament suplimentar. O imagine poate fi achiziționată pentru 9.99 euro net și un abonament pentru 10 imagini pe lună și capacitatea de a cumpăra mai mult pentru 4,99 euro costă 49.99 euro pe lună net. Pentru 750 de imagini ar trebui plătite 159,99 euro pe lună, iar imaginile suplimentare vor costa doar 99 de eurocenți. Pentru abonați Creative Cloud Adobe a pregătit o reducere de înălțime de 40% pe plan, inclusiv ridicarea a 10 imagini pe lună: 29,99 euro pentru un pachet de bază și suplimentar pentru 2,99 euro.

Pentru mulți clienți, va fi mult mai profitabil să utilizați recent achiziționat de Adobe Fotolii - în cele din urmă există aceleași imagini, care în stocul Adobe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu