Principal » Gaming » Counter-Strike Nexon: Zombies - Premiere și Cerințe

Counter-Strike Nexon: Zombies - Premiere și Cerințe

Gaming  : Counter-Strike Nexon: Zombies - Premiere și Cerințe

Testele beta Counter-Strike Nexon: Zombies Au început la sfârșitul lunii septembrie și la începutul lunii octombrie a mers la jucătorii deja în versiunea completă. Ceea ce este contra-grevă Nexon: zombi? Care are cerințele? Ce distinge de alte reprezentanți ai seriei contra-greve?

Counter-Strike Nexon: Zombies - modele noi de gameplay

La început, merită observat asta Counter-Strike Nexon: Zombies Nu este un reprezentant tipic al ciclului. Acesta este un joc care merge de la seria canoane care au fost neschimbate pentru nouăzeci. 

Clasic Counter-Strike este un shooter FPP stabilit în echipa de joc, în care jucătorii iau echipele de teroriști și contra-teroriști. În funcție de hartă, sarcinile plasate în fața jucătorilor sunt diferite. Poate fi o armă sau o dezarmare (în funcție de pagină) sau de exemplu. Interceptarea de ostatici protejată de echipa teroristă.

Creatori Counter-Strike Nexon: Zombies Ei au introdus o serie de modificări la această idee. În joc există zombi, moduri de joc noi, care reprezintă un total de până la 20 de ani. Jucătorul poate concura cu alții sau poate lucra cu ei luptând cu zombi care atacă în valuri. De remarcat este o selecție mare de hărți. Jucătorul poate juca meciuri pentru 60 de plăci, dintre care unele sunt plăci clasice cunoscute din alte serii. 

Counter-Strike Nexon: Zombies Dezvoltați un joc și pentru arme și personaje. Modele noi, mai futuriste, de arme, care apar lângă clasicul M4 sau AK47. Interesant, jucătorii pot îmbunătăți armele, sporind acuratețea lor, puterea împușcăturii și a aspectului. În plus, alegerea personajelor în care vom juca afectează abilitățile noastre. 

Cerințe hardware contra-grevă Nexon: zombi

A alerga Counter-Strike Nexon: Zombies Nu avem nevoie de un computer eficient. Pe măsură ce jocul se bazează pe tehnologia Counter-Strike 1.6, vom reuși să conducem jocul chiar pe un computer de 10 ani. Pentru a satisface cerințele hardware minime necesită o clasă de calculator Intel Celeron 2.13 GHz, RAM de 512 MB și placă grafică din familia GeForce 4. 

Creatorii recomandă echipamente de clasă Intel Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM și GeForce 6600. Aceasta înseamnă că, odată cu începerea contra-grevă Nexon: Zombies va gestiona chiar și cele mai ieftine netbook-uri. 

Dacă este gratuit, de ce nu încercați?

Counter-Strike Nexon: Zombies Acest joc gratuit pentru a juca, bazat pe micro-micropayments, puteți începe să jucați gratuit și să obțineți puncte care vor cheltui pentru arme mai bune. Poate, de asemenea, să ajungă la portofelul dvs. și să plătească pentru o pușcă și o pușcă de bani reali. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu