Principal » Internet » Copyq - un manager de clipboard extinse pentru utilizatorii exigenți

Copyq - un manager de clipboard extinse pentru utilizatorii exigenți

Internet : Copyq - un manager de clipboard extinse pentru utilizatorii exigenți

În timpul lucrărilor zilnice de la computer, indiferent dacă avem de-a face cu cele mai frecvente documente, text și multimedia, pot da rapid un pic de capabilități puternice în clipboard-ul sistemului. Opțiunea de a utiliza comenzile rapide de la tastatură pentru copiere și lipire nu facilitează lucrul astfel încât să utilizați adesea aceste funcții pentru a simți alte deficiențe.

Din fericire, o aplicație mult mai funcțională a terților vin cu ajutorul. O propunere interesantă este CopyQ software open source, care este disponibil atât pentru Windows, Linux și MacOS. Tot ce aveți nevoie este o scurtă configurație (deși acest lucru nu este necesar) încât programul a devenit convenabil de utilizat și din acel moment facilitează și adesea accelerate activități efectuate în fiecare zi în timp ce lucrează la computer.

Fereastra principală a programului este în primul rând o previzualizare a istoriei tuturor elementelor care erau în compartimentul pentru mănuși (sau pur și simplu copiat).

Programul funcționează în fundal, paralel cu clipboard-ul sistemului. După instalare, la fel ca înainte, începeți doar un alt element de copiere. Din acel moment, vă puteți confrunta cu schimbări. În schimb, de exemplu, la clipboard-ul sistemului în Windows își amintește doar unul, ultimul element stocat CopyQ creează automat o secvență de documente copiate, fotografii sau link-uri, pentru a permite accesul la întreaga istorie. Deci, nu trebuie să vă faceți griji că conținutul clipboard-ului suprascrie un alt element, deoarece vom putea întotdeauna să ne întoarcem la aceste anterioare.

Elementele de poveste care se aflau în compartimentul pentru mănuși sunt prezentate pe listă din fereastra principală de interfață. Există chiar și un motor de căutare, care se dovedește a fi util atunci când lista este deja destul de lungă și vom dori să ne întoarcem la elementele pe care Kopiowaliśmy, de mult timp, chiar și după ce computerul este repornit.

Elemente de istorie pot re-trimite clipboard-ul pentru a le putea folosi mai târziu în alte aplicații, astfel încât paste într-un document sau un editor grafic. Anterior, ordinea listei istoriei poate fi modificată pentru a sorta elementele la care accesul va avea nevoie în viitorul apropiat.

Setările permit, printre altele, o ajustare detaliată a aspectului interfeței.

În valoare de note sunt setări extinse. Deși utilizarea acestora poate fi oarecum supărătoare datorită traducerii slabe de calitate a interfeței în poloneză (unele subtitrări rămân engleze), dar încă plătesc pentru o clipă. Opțiunile se vor ajusta printre altele, comportamentul aplicației în sine, inclusiv pornirea automată cu sistemul și configurați interfața, amintindu-vă istoricul (inclusiv numărul maxim de elemente din listă), comportamentul meniului contextual pop-up în Pictograma tăvii pe bara de activități și multe altele.

Multe dintre caracteristicile din program Puteți controla comenzile rapide de la tastatură.

Dorind să utilizați programul chiar mai repede, puteți obține cu ajutorul comenzilor rapide de la tastatură. Ele vă permit să gestionați marea majoritate a funcțiilor din program și ceea ce este important, puteți să le editați pentru a vă potrivi propriile preferințe. În cele din urmă, ar trebui să adauge, de asemenea, că, împreună cu programul, are o documentație extinsă. Este adevărat că documentul este vorba de limbă engleză, dar poate fi util în stadiul de configurare detaliată.

CopyQ Aplicație poate fi descărcată prin intermediul software-ului nostru de directoare. O versiune pentru Windows, MacOS-A și Linux din meniul drop-down toate versiunile sunt disponibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu