Principal » Windows » Copiați Handler1.46

Copiați Handler1.46

Windows  : Copiați Handler1.46

Copiere Handler este un program gratuit pentru mutarea și copierea fișierelor. Ceea ce distinge instrumentul pe fundalul mecanismelor construite în Windows este capacitatea de a determina cu precizie parametrii de lucru cu mai multe opțiuni cu acest lucru asociat.

Printre caracteristicile disponibile în Copy Handler vom găsi m.în. Abilitatea de a dezactiva sistemul după copierea și reluarea operațiunilor neterminate după rularea Windows, precum și specificarea coada de sarcini, dimensiunea tamponului și prioritatea programului. În timpul funcționării instrumentului, acesta poate fi monitorizat în mod continuu, iar cursul operațiunilor efectuate de aplicație poate fi salvat în fișierul jurnal.

În plus, copierea handler permite integrarea cu un strat de acoperire în așa fel încât să vă permite să definiți sau de ex. Pe care doriți să afișați comenzi "Copy " și "Mutare " în meniul de tragere. Potrivit producătorului, instrumentul pentru copierea datelor de la o partiție pe altul pe același hard disk fizic utilizând handicerul copiilor rulează mai repede decât utilizarea mecanismelor standard Windows.

Atenţie!

  • În mod implicit, după instalare, programul comunică cu utilizatorul în versiunea în limba engleză. Pentru a activa limba poloneză, faceți clic dreapta pe pictograma programului de lângă ceas și apoi pe 'Options ' și selectați din poziția listei derulantă "Limbă" și confirmați modificările făcând clic pe 'Aplicați ' și 'ok '.

Recomandat
Lasă Un Comentariu