Principal » Internet » COOLLECTOR4.18.3

COOLLECTOR4.18.3

Internet : COOLLECTOR4.18.3

Colectorul este un software avansat care combină o enciclopedie de film imensă și unelte pentru a vă gestiona propriile filme DVD, Blu-ray și VHS.

Colectorul oferă acces la o enciclopedie uriașă și extinsă, care conține peste 95 de mii de filme diferite și serii TV din întreaga lume în baza sa de date. Baza de date a filmului este actualizată și după primul început al programului, cea mai recentă versiune este percepută.

În baza de date, putem căuta producții de film conform criteriilor determinate - gen, popularitate și an de producție. Utilizatorii pot căuta filme introducând în caseta corespunzătoare a cuvintelor cheie, iar programul va afișa automat lista de titluri care îndeplinesc aceste criterii. Baza de date pentru filme de colectare vă permite să căutați nu numai filme în sine, ci și actori, directori, producători și alte celebrități legate de cinematografie.

După căutarea filmului adecvat, vor fi afișate cele mai importante informații despre acesta - numele de producție completă, genul, descrierea detaliată, an de producție, precum și o listă de actori, directori și alte persoane care participă la implementarea filmului. În plus, programul afișează imaginile actorilor și prezintă evaluarea actuală a filmului utilizând baza de date IMDB. Utilizatorii își pot crea propria colecție de filme, scanarea fișierelor video pe hard disk sau unitate optică (DVD, Blu-ray).

Recomandat
Lasă Un Comentariu