Principal » Internet » ControlerMate4.11.1

ControlerMate4.11.1

Internet : ControlerMate4.11.1

ControlerMate este un computer pentru a automatiza răspunsul computerului la diferite semnale de intrare. Datorită acestora, puteți construi acțiuni avansate care vor fi efectuate atunci când apăsați tastele sau trimiterea de semnale de către MIDI.

Crearea acțiunilor seamănă cu desenarea unei diagrame bloc a algoritmului. La dispoziția dvs. avem peste 70 de blocuri diferite care iau semnale, receptive sau efectue operațiuni matematice, logice sau temporare (repetiție, întârziere).

Programul vă oferă posibilitatea de a construi macrocomenzi care lansează diferite programe sau scripturi, precum și modificări în funcționarea cheilor și a butoanelor mouse-ului. Auto-configurația pentru mouse poate conține, de asemenea, curba de accelerație proprie și sensibilitate. Mai mult, puteți crea configurații utilizând alte configurații și control atunci când sunt active.

Versiunea de testare a controlerMate are o limitare de până la 10 blocuri generatoare de ieșire, nu există nicio limitare a numărului de blocuri corespunzătoare, efectuarea operațiilor matematice și logice sau a timpului de măsurare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu