Principal » Internet » Comodo Internet Security 7 Disponibil în beta

Comodo Internet Security 7 Disponibil în beta

Internet : Comodo Internet Security 7 Disponibil în beta

Printre pachetele anti-virus și chiar și întregii pachete de securitate există soluții gratuite. Una dintre cele foarte populare software-ul creat de Comodo. Aceste soluții sunt gratuite pentru utilizatorii de acasă și pentru companii, precum și datorită posibilităților de configurare mari vă permit să se ocupe de o astfel de Laika precum și un utilizator avansat. Oficial de sprijin forum Comodo a apărut o versiune publică a șaptea ediție a acestui pachet deja (acces numai pentru utilizatorii autentificați). Ce schimbări aduce și dacă promite să fie o revoluție?

Din pagina vizuală, interfața principală a ferestrei este schimbată la o schimbare mare și, de asemenea

..

Serviciul cuticulei. Implicit, în plus față de motivele standard, țiglă și moderne sunt disponibile. Ca un tester, multe pachete de securitate Trebuie să recunosc că această ultimă opțiune (vizibilă pe captura de ecran) este foarte lizibil și mult mai plăcut să lucreze cu pachetul în raport cu versiunea stabilă existentă. De la nivelul tăvii de sistem, putem permite, de asemenea, o vizualizare avansată care oferă o imagine mai clară a tuturor celor mai importante componente ale pachetelor. Desigur, în cazul în care modificările în cauză numai acest element, o nouă versiune ar putea fi râs. Din fericire, există schimbări serioase „sub masca “, care au ca scop creșterea nivelului de securitate. Unul dintre ele este mecanismul virusc. Acesta monitorizează procesul de lucru și avertizează atunci când încearcă să efectueze o acțiune suspectă. Acest lucru este de a oferi suport suplimentar pentru nisipul utilizat până acum (blocantul comportamental) și, în același timp, ceva complet diferit - Virususcope vă permite să retrageți modificările efectuate de software fără a fi nevoie să o blocați complet.

O altă noutate este funcția de filtrare a filtrației. Să ne amintim că un astfel de mecanism comodo a lipsit întotdeauna, ceea ce a fost un argument important cu negarea că acesta este un adevărat pachet de securitate pe Internet. Deși deja în stadiul de instalare, pachetul oferă schimbul de servere DNS pentru traficul său, acesta este încă o opțiune mai bună este o analiză activă a site-urilor pe care le vizitați. Acest modul corespunde acestui modul care implică site-ul cu software dăunător și informații de extorcare. Acest instrument oferă mari oportunități pentru utilizatorii care își pot crea propriul acces la site-uri. În principiu, producătorul a copiat câteva fripturi pe un incendiu aici, deoarece acest modul vă permite să creați o regulă separat pentru fiecare utilizator de computer. Așa cum este indicat de mesajul oficial, acest lucru vă permite să reduceți conținutul de internet pentru copii (pe forma controlului parental) sau să blocați angajații cu companii de exemplu rețele sociale. Întregul este îmbogățit cu abilitatea de a se conecta la încercările de a intra în site-uri blocate, astfel încât un pachet de administrare a persoanei va ști cine și când a încercat să intre în site-urile excluse.

Noua versiune este, de asemenea, suport complet pentru ICMP de la IPv6, redenumirea virtual izolat Mediu chioșc virtual desktop, precum și modificările și prezentate erorile găsite până în prezent. Aceasta este, evident, o versiune de test, astfel încât să aveți probleme cu stabilitatea operației, prin urmare nu este recomandată într-un mediu de producție. Sunteți foarte bineveniți să descărcați: pachetul Comodo Security Internet, Comodo Antivirus Anti-Virus sau firewall în sine Personal Comodo Firewall. Aplicațiile atât în ​​versiunea stabilă și cea mai recentă, pot fi găsite în baza noastră de date a aplicațiilor noastre. Personal, vă invit, de asemenea, la Ghidul de configurare a pachetelor, totuși, că sunteți suportat pentru propria răspundere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu