Principal » Internet » Comodo Internet Security 7 Disponibil într-o versiune stabilă

Comodo Internet Security 7 Disponibil într-o versiune stabilă

Internet : Comodo Internet Security 7 Disponibil într-o versiune stabilă

Cantitatea de malware crește într-un ritm uimitor și, deși ar părea că un utilizator tipic nu este foarte expus infecției, realitatea se dovedește a fi brutală. Aplicarea aplicațiilor pentru a proteja împotriva malware. Cu ceva timp în urmă, a devenit practic baza pentru protecție. O propunere foarte bună sunt produse create de Comodo - Acesta oferă pachetul Internet Security cu o gamă foarte largă de posibilități, care este liber, chiar și pentru aplicații comerciale. În cele din urmă, noua versiune stabilă a văzut în cele din urmă. Spre deosebire de mulți producători, Comodo nu înseamnă vintage și nu pare în mod regulat. Cu toate acestea, se iau în considerare schimbările și merită să se uite la CISA.

Cea mai importantă schimbare care a apărut în noua ediție a pachetului Comodo este mecanismul virusstop. Această caracteristică, dezactivată în mod implicit, vă permite să monitorizați automat activitatea proceselor care rulează pe computer și să inițieze o alarmă atunci când devin suspicioși. Acesta este un strat suplimentar de protecție lângă blocantul comportamental utilizat în prezent, care limitează drepturile de aplicații necunoscute (desigur, că aplicațiile de încredere nu vor fi recunoscute, iar utilizatorul ar trebui să-și permită să acționeze fără restricții). Acest mecanism vă permite, de asemenea, să retrageți modificările care fac malware. Al doilea cu știri este scanarea traficului pe Internet. Spre deosebire de numele utilizat în același pachet, aceasta nu numai pagini nu scanare vizualizate de către browser-ul, dar, practic, toate adresele de circulație blocarea malware sau încercarea de a extinde bani sau informații. Această funcție vă permite, de asemenea, să configurați site-uri și categorii pentru a bloca, cu o configurație adecvată, deci poate fi un mecanism specific de control parental.

În plus, modificările se aplică aspectului. Noua Comodo a făcut în cele din urmă sprijinul pentru piei, în mod implicit că există trei dintre ele. Unul, pe baza unei interfețe moderne pe care o puteți vedea în captura de ecran atașată la această intrare. În acest sens, schimbările nu se limitează la modificările vizuale: producătorul asigură că, făcând modificări mici și opțiuni noi pentru accesul la multe funcții sunt mai rapide și mai convenabile. Compania se mândrește, de asemenea, până la o creștere de 7 timp în viteza de nisip, îmbunătățită 300 de erori găsite, precum și un folder special securizat în care pot fi stocate date valoroase. Pachetul poate fi găsit în mod natural în aplicațiile noastre bazate pe servicii disponibile în fiecare versiune: Comodo Internet Security, Comodo Antivirus și Firewall Personal Comodo. Dacă doriți să controlați cu atenție ceea ce se întâmplă pe computerul dvs., vă încurajăm să o încercați.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu