Principal » Internet » Collageit3.6.0

Collageit3.6.0

Internet : Collageit3.6.0

Collageit este un instrument gratuit care vă permite să creați colaje interesante dintr-un set de fotografii selectate. Oferă un set de mai multe funcții de bază care dau utilizatorului posibilitatea de a adapta fără probleme efectul de ieșire al întregului proiect.

Programul este foarte ușor de utilizat. Procesul de creare a unui colaj începe cu încărcarea fotografiilor, este, de asemenea, posibilă citirea grafică și plasarea manuală în zonele selectate. Collageit acceptă metoda "Drag-and-Drop ", îmbunătățind munca cu aplicația. La dispoziția utilizatorului, câteva șabloane de design gata într-un colaj.

În setările fiecăruia dintre șabloanele disponibile, putem declara numărul de fotografii care trebuie utilizate pentru un colaj. Programul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a adapta intervalele dintre ele, marjele, rotirea, culoarea și dimensiunea cadrelor, umbra acestora, precum și fundaluri - culoarea sau gradientul.

Lucrările gata pot fi exportate în formate JPG, BMP, TIFF, PNG, GIF, PDF sau PSD. De la nivel de collageit, vom pregăti, de asemenea, proiectul nostru de a le trimite ca atașament în e-mail, setați-l ca pe un fundal desktop și, de asemenea, publicați online pe Flickr și Facebook.

Recomandat
Lasă Un Comentariu