Principal » Internet » Cold Turcia Blocker

Cold Turcia Blocker

Internet : Cold Turcia Blocker

Cold Turcia Blocker este un instrument special pentru blocarea unei varietăți de site-uri web și programe.

Datorită funcțiilor oferite de această aplicație, vom putea să ne concentrăm în întregime la locul de muncă. Cold Turcia Blocker este disponibil ca o extensie a browserului web (nu funcționează cu Internet Explorer și Edge), care vă permite să blocați accesul la tot ceea ce ne distrage atenția în efectuarea sarcinilor pe computerul dvs. Acestea pot fi site-uri de rețea, aplicații, notificări și multe altele.

Dacă nu vrem să folosim lungimea locului de blocare pe termen lung, blockerul rece Turcia poate servi ca o aplicație care utilizează tehnica Pomodoro, ale cărei ipoteze se bazează pe o pauză de 5 minute la fiecare 25 de minute de muncă. Aceasta înseamnă că vom putea avea acces la un conținut blocat o dată pe o jumătate de oră (este posibil să excludem din această regulă, despre care avem nevoie de noi la locul de muncă).

Cold Turcia Blocker poate fi configurat manual, dar nimic nu împiedică programul să funcționeze conform unui program predeterminat. Merită să ne amintim că aplicația blochează conținutul indicat la care avem acces numai după trecerea timpului desemnat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu