Principal » Internet » Cofitivitate2.0.2

Cofitivitate2.0.2

Internet : Cofitivitate2.0.2

Cofitivitatea este o aplicație pe iPhone 'y și iPads, al cărei scop este de a îmbunătăți productivitatea utilizatorului și de a motiva acest lucru la muncă.

După instalare, programul nu necesită configurare și imediat gata de lucru. O pictogramă mare a jucătorului este afișată pe ecran, împreună cu reglarea volumului. Puteți alege dintre trei tipuri de sunete: cafenea, restaurantul și buzzul universității. Acestea sunt toate în bună calitate și plăcută în recepție.

O astfel de selecție a sunetelor nu este accidentală. Creatorii aplicației pe baza ipotezei prezentate de oamenii de știință, că sunetele din cafenea sau sala de lectură pot avea un impact pozitiv asupra capacității de concentrație umană. Se traduce în calitatea lucrării. Autorii programului au lăsat utilizatorii un pic libertate, oferind ocazia de a "amesteca " unul dintre cele trei tipuri de sunete cu propria dvs. muzică. Puteți alege din melodii disponibile în biblioteca muzicală a iPhone-ului nostru 'a sau iPad, precum și cântece de la Spotify, Pandory, RDO și ultimul.Fm. Tot ceea ce ajungem într-un frumos pentru ochi, o haină grafică plăcută.

Recomandat
Lasă Un Comentariu