Principal » Internet » Coctail12.4

Coctail12.4

Internet : Coctail12.4

Cocktail este un set universal de instrumente pentru utilizatorii de mac, datorită care întreținerea sistemului de operare în stare bună nu provoacă nici o problemă. Setul include instrumente de diagnosticare, optimizarea, repararea unor erori și oferind acces la setările ascunse ale sistemului.

Cu ajutorul cocktail-ului puteți verifica starea de discuri (S.M.ȘI.R.T.), verificați și reparați permisiunile sistemului de fișiere, activați și dezactivați jurnalarea, ștergeți povestea fișierelor de deschidere și a rotațiilor discului de control dacă macul are un disc de disc. În setările sistemului există opțiuni, cum ar fi controlul asupra memoriei virtuale, curățarea indexului Spotlight, dezactivați centrul de notificare, forțând curățarea coșului sau modificarea setărilor mașinii de timp. În setările fișierului, puteți șterge memoria cache a diferitelor sisteme, eliminați fișierele ascunse, găsiți fișiere de setări deteriorate și altele asemenea. Instrumentele de rețea oferă acces la setările avansate de card de rețea pe care nu le vom fi în preferințe sistemice. Setările interfeței vă permit să modificați aspectul ferestrei de conectare și, de asemenea, să modificați multe SAFAI ascunse, setări de e-mail, iTunes și QuickTime 'a.

Pentru utilizatorii care nu doresc să se ocupe de semințele lor de mac, modul automat, care vă permite să efectuați toate sarcinile legate de menținerea sistemului cu un singur clic și permițându-vă să creați un program de activități.

Cocktail ar trebui să fie selectat pentru versiunea sistemului de operare. O ediție de încercare poate fi executată de 10 ori. Licențele pot fi cumpărate

Recomandat
Lasă Un Comentariu