Principal » Windows » Cobalt

Cobalt

Windows  : Cobalt

Producătorii lovit ai lui Minecraft nu au închis o lucrare, dimpotrivă. Cu o dorință frumoasă, ei au oferit ajutor atunci când publicați un joc prietenos, dacă proiectele au potențial de piață. Cobalt este efectul cooperării cu o echipă de dezvoltatori mai puțin cunoscuți. Titlul reamintește foarte mult titlurilor de rețea 2D deja cunoscute pe piața PC-ului, cu caractere care rulează după arene interesante. Cu toate acestea, există ceva mai mult.

Aparent destul de standard shooter sa bazat pe mai multe fundații interesante. În primul rând, încetinirea timpului local este posibilă aici, folosind și grenade speciale. Acest lucru oferă opțiunea de a evita rachetele de intruziune, salvarea sau racheta și răspunzând acestora. Trebuie să vă implicați din mai multe reguli care reglementează acest tip de producție și, apropo, acordați atenție legilor aplicabile ale fizicii.

Rodie, de exemplu, vom arunca departe de impuls. Când robotul nostru credincios își pierde capul, trunchiul său armat pentru o clipă poate reacționa, de exemplu, continuând și tragere. A început la momentul potrivit, revolta poate reflecta atacul inamic. Există mai multe astfel de dependențe teoretice minore care colectate de cumpărători pot decide despre câștigarea sau pierderea, în special în conflictele de rețea.

Restricțiile versiunii demo

Versiunea demo vă permite să cunoașteți elementele de bază ale jocului de cobalt la domiciliu, oferind chiar câteva duzini de minute ale jocului. Ar trebui să aibă un bun apetit pentru mai mult.

Atenţie!

Pentru a instala jocul, trebuie să descărcați programul Steam - o platformă web specială care permite nu numai cumpărarea și descărcarea de jocuri pe calculator, ci și contactul permanent cu prietenii, de exemplu,. servi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu