Principal » Software » Ce trebuie să faceți când tastatura nu funcționează

Ce trebuie să faceți când tastatura nu funcționează

Software  : Ce trebuie să faceți când tastatura nu funcționează

Probabil ați întâlnit cu a spune "răutatea lucrurilor moarte". Foarte des se utilizează pentru componentele computerului care le place să facă o varietate de smochine. Tastaturile nu sunt o excepție aici. Mulți dintre voi s-au întâmplat probabil că după pornirea calculatorului, cheile pur și simplu nu au reacționat. Totul părea a fi conectat în mod corespunzător, și totuși totul nu a funcționat. Atunci ce? Următorul ghid vă va spune ce putem face dacă tastatura nu mai funcționează.

Să începem cu cele mai simple acțiuni. Dacă tastatura noastră este conectată prin intermediul Conectori USB Să încercăm să o traversăm într-un alt port. După supratensiune, așteptați un timp dacă încă nu aveți nicio reacție. Rulați computerul. Se întâmplă că, după o lungă perioadă de utilizare, contactele porturilor USB sunt deconectate și nu funcționează așa cum ar trebui. Înclinați un alt port ar trebui să ajute.

În cazul tastaturilor fără fir, nu uitați să depășiți transmițătorul unui alt port, Verificați starea bateriei tastatură. Poate că aceasta este sursa de alimentare slabă este motivul eșecului și înlocuiți bateriile.

Cu toate acestea, dacă acțiunile de mai sus nu trec examenul, iar tastatura noastră pare să nu funcționeze, luați mai mulți pași.

De data aceasta verificăm dacă există probleme hardware. Pentru a face acest lucru, introduceți Manager de dispozitiv. În acest scop pe pictograma Calculatorul meu Pornim clic dreapta pe mouse. Din meniul contextual, alegem Proprietăți apoi Echipamente. Dacă apare o ștampilă de avertizare galbenă cu o poziție responsabilă de tastatură, este foarte posibil ca driverele care au fost instalate au fost deteriorate. Cel mai bine este să încercați să reinstalați driverele furnizate de producătorul mouse-ului sau să aplicați unul din Anterior Sfaturile noastre În ceea ce privește actualizările driverelor.

Această operație ar trebui să garanteze funcționarea corectă a tastaturii. Cu toate acestea, dacă cheile nu răspund, este foarte posibil să avem pur și simplu deteriorarea echipamentului. Aici rămâne doar pentru a vizita serviciul sau pentru a cumpăra o nouă tastatură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu