Principal » Internet » Ce înseamnă placa grafică integrat?

Ce înseamnă placa grafică integrat?

Internet : Ce înseamnă placa grafică integrat?

Computerul constă din mai multe componente, dar cele mai importante dintre ele este placa de bază la care sunt montate componentele ulterioare: procesor, disc, placă grafică sau memorie RAM, dar nu întotdeauna. Uneori placa grafică este integrată. Ce înseamnă?

Dacă placa grafică este integrată, înseamnă că Nu este o componentă separată de calculator montată pe placa de bază, Așa cum este prezentat sub GeForce GTX 660:

Placa grafică integrat poate fi pe placa de bază sau procesor. Iată un exemplu de placă de bază echipată cu un aspect grafic integrat:

Iată un procesor cu un aranjament grafic integrat: AMD Kaveri:

Amenajările grafice integrate înseamnă că nu trebuie să cumpărați o placă grafică suplimentară, Ce este economiile semnificative la construirea unui set de calculatoare. 

Cardurile grafice integrate au performanțe mai mici decât modelele tradiționale, dar vor lucra în activități de birou, navigând pe Internet, ascultând muzică sau vizionarea de filme. ÎN Cazul care necesită jocuri, poate să nu fie suficientă o placă grafică integrată.

Merită să ne amintim că pentru PC-uri, posesia unei plăci grafice integrate nu este o problemă mare - placa de bază este cel mai probabil conectată la conectarea unui card regulat, de exemplu. După un an, când colectăm suma corespunzătoare pentru un nou aspect. Lamelele integrate sunt deosebit de populare în laptop-uri. Apoi, nu este posibilă atașarea unei plăci grafice. 

Exemple de sisteme grafice integrate:

  • Intel Gma X3100
  • Intel Gma 950
  • Intel X4500HD 

În plăci de bază integrate, sistemele grafice din familia Radeon sau GeForce sunt, de asemenea, asamblate, dar aceștia sunt membrii cel mai puțin eficienți ai familiilor lor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu