Principal » Gaming » Ce sunt formatorii pentru jocuri?

Ce sunt formatorii pentru jocuri?

Gaming  : Ce sunt formatorii pentru jocuri?

Formatorii pentru jocuri sunt o propunere pentru persoanele care doresc să faciliteze gameplay-ul într-un joc pe calculator. Există mii de instrumente dedicate producțiilor specifice care vă permit să măriți numărul de bani din contul dvs., muniție sau să înghețați timpul de trecere în timpul misiunii.


Formatorii sunt disponibili sub formă de aplicații mici, a căror dimensiune nu depășește cel mai frecvent 0.5 MB. În ciuda dimensiunilor lor, ele pot afecta în mod cuprinzător jocul pe calculator, perturbând regulile jocului.
Folosirea formatorilor este extrem de simplă - începeți doar programul și verificați lista funcțiilor. Apoi, porniți jocul, iar facilitățile de beton sunt activate prin apăsarea butoanelor corespunzătoare de pe tastatură care sunt găsite cel mai adesea în intervalul F1 - F12. Sub F10 poate fi nemurire, sub adăugarea F5 de 100.000. dolari pentru a ține cont, etc. Prin urmare, formatorii lucrează la un principiu similar ca coduri, cu diferența că modificarea jocului este cauzată de o aplicație externă.


Formatorii dintr-un singur jucător sunt inofensive - se adaptează cerințelor jucătorului. Problema începe atunci când utilizatorii încearcă să utilizeze facilități în timpul jocurilor în modul multiplayer. Cu astfel de cazuri, creatorii se luptă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu