Principal » Gaming » Care sunt moda?

Care sunt moda?

Gaming  : Care sunt moda?

modificări de joc, popular denumite moduri, sunt cel mai frecvent creat de fanii moduri de joc care introduc un grad diferit de schimbare a aspectului sau gameplay-ul.  Istoria modurilor are mulți ani și producătorii de jocuri de noroc încearcă să sprijine comunitatea în creația lor, de exemplu. Prin adăugarea de nivele sau instrumente întregi în titlul dvs. în care și-au creat produsul.

Moda poate fi împărțită în mai multe categorii:

1. Modificări minore

Acestea pot fi mașini noi la simulatorul de camioane Euro 2, Grand Theft Auto: Vice City sau haine noi pentru personajul principal al jocului Tomb Raider. Acest tip de modificări îmbunătățește calitățile estetice ale jocului sau extind gameplay-ul. 

Un exemplu de modă fiind o mașină suplimentară de jucat Simulator de camioane Euro 2

2. Patch neoficial

Unii fani creează actualizări de jocuri neoficiale în care elimină erorile din gameplay care nu au fost reparate de creatori, emitend actualizări ulterioare (patch-uri). Unii jucători creează modificări pentru a crește nivelul de dificultate sau, de exemplu. Îmbunătățirea firului economic în gameplay.  O asemenea modă afectează bine gameplay-ul, dar ele nu sunt vizibile în timp ce joacă, la fel ca la introducerea sau prelucrarea elementelor grafice.  Unul dintre aceste moduri este CIV / patch neoficial pentru civilizația V.

Iubitorii de grafică de înaltă calitate uneori formează așa-numitul. "Patch HD ", îmbunătățind aspectul texturii. 

3. Mod - anexă

Comunitatea creează, de asemenea, o manieră care este o expansiune a campaniei - jucătorii construi noi hărți, creează un strat de complot și se stabilește complet pe o mecanică standard de joc. Moda de acest tip vă permite să vă extindeți distracția, adesea fără a afecta miezul jocului. Un astfel de adaos este Falskar la joc The Elder Scrolls V: Skyrim.

4. Moda schimbarea jocului complet

Grupurile mai mari de entuziaști creează moda care schimba aproape fiecare aspect al jocului modificat. Creatorii folosesc un motor grafic și fizic pentru a construi noi hărți noi, cifre și atributele lor NP. armă. Principalul exemplu este contra-grevă, dar aceeași fortăreață de echipă a fost aceeași, care a fost creată ca o modificare a cutremurului 'a și complet un joc.

Istoria știe cazuri în care au fost făcute jocuri cu drepturi depline. Care a fost contra-grevă - un shooter de rețea popular, care a fost inițial stabilit ca un mod la jumătate de viață. Astăzi este o serie completă de jocuri. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu