Principal » Internet » Ce ar trebui să știe un programator? Citirea liberă în conformitate cu 'reilly

Ce ar trebui să știe un programator? Citirea liberă în conformitate cu 'reilly

Internet : Ce ar trebui să știe un programator? Citirea liberă în conformitate cu  'reilly

Știți cartea "97 lucruri pe care fiecare programator ar trebui să le cunoască"? Acest lucru a petrecut acum 7 ani o colecție de coloane și articole selectate cu atenție, scrisă în diferite perioade de către persoane mai mult sau mai puțin cunoscute în mediul înconjurător. Merită citit, mai ales că textele sunt disponibile gratuit online. De asemenea, merită să știți că colecția nu se încheie cu aceste 97 de posturi.

Link-urile către toate cele 97 de articole pot fi găsite pe pagina proiectului. Lista autorilor apar astfel de personalități ca Robert C. Martin (Unchiul Bob), Dan Nord, Linda Rising, Heinz Kabutz sau Udi Dahan. Cunoștințele adunate în articole sunt încă valabile și merită să ne cunoaștem unul pe celălalt, indiferent de mediul înconjurător și în ce limbă cineva lucrează (mai multe despre limbile populare pe care le-am scris săptămâna trecută). Citirea Recomandăm tuturor programării interesate, indiferent de vârstă și stagiu. Trebuie doar să știți engleza.

Colecția nu a fost închisă după trimiterea la First Edition Bookstore. Colecția este încă actualizată și în prezent nu contează 97 de articole, dar 165. Restul de 68 de articole, disponibile și online, pot fi găsite pe această pagină. Toate resursele sunt disponibile sub licența Creative Commons, deci nu trebuie să mergeți la librărie și să ajungeți la portofelul dvs. pentru a avea acces la margele.

Editura despre 'Reilly se bucură de o părere foarte bună pe piața literară profesională, astfel încât citirea acestor texte scurte din colecție, putem fi siguri că acestea sunt valoroase și la nivel de. Cu toate acestea, dacă preferați ceva Looser, vă recomandăm biblioteca unuia dintre utilizatorii noștri. Și acesta este doar vârful aisbergului, arătând practici și probleme proaste cu care se confruntă programatori profesioniști.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu