Principal » Internet » Ce este uber?

Ce este uber?

Internet : Ce este uber?

O mulțime de servicii și concepte sunt create în epoca dezvoltării tehnologice dinamice, care poate fi străină pentru utilizatorii chiar experimentați de computere și rețele web. Unul dintre ele este un serviciu relativ nou numit Uber. Ce este acest lucru și cum funcționează?

Uber este o platformă tehnologică specială care utilizează o aplicație dedicată pentru dispozitivele mobile, șoferii se conectează cu potențialii pasageri. După instalarea aplicației menționate, dacă doriți să utilizați transportul, trimiteți doar o notificare care va primi cea mai apropiată de șofer. Aceasta după primirea notificării se duce într-un loc în care potențialul pasager așteaptă.

După comandare și confirmare, aplicația mobilă afișează numele șoferului, numărul de înregistrare și tipul de vehicul, datorită căruia suntem siguri că am întâlnit un șofer înregistrat și cinstit. În aplicație, putem specifica și destinația și chiar și traseul preferat. După atingerea destinației, trecerea se termină, iar taxa este încărcată automat din contul Uber înregistrat anterior.

Recomandat
Lasă Un Comentariu