Principal » Internet » Ce este Tumblr?

Ce este Tumblr?

Internet : Ce este Tumblr?

Recent, rularea unui blog a devenit extrem de la modă, deși acest lucru nu este un nou - blogurile au fost populare acum câțiva ani. Dar numai acum blogul este asociat cu ceva care merită să aibă. Fasole! Unii oameni pot câștiga o mulțime de bani pe un blog, dar trebuie să începeți cumva. Și astăzi vom începe prin a explica ce este deloc Tumblr.
Într-o scurtă scurtă, Tumblr este o platformă de microblog foarte populară, care permite utilizatorilor să creeze intrări în diferite categorii. Poate fi atât textul însuși (de ex. Dziennik, povestiri, recenzii etc.), precum și fotografii, videoclipuri, fișiere audio, link-uri către alte site-uri etc.

Paginile de popularitate cresc într-un ritm foarte rapid. Crearea site-ului a avut loc în 2007 și deja patru ani mai târziu, în 2011 au existat până la 1,2 miliarde de vederi unice. La sfârșitul acestui an, au fost înregistrate încă 19 milioane de utilizatori. Se estimează că Tumblr în ceea ce privește numărul de utilizatori a depășit un alt gigant blog - WordPress.
Un fapt interesant care distinge Tumblr printre alte platforme de microblog este capacitatea de a împrumuta diferite materiale de la alți bloggeri. De obicei "Împrumut" sunt asociate cu furtul de drepturi de autor, dar funcționează oarecum pe tumblr. Ei bine, utilizatorii pot lipi fotografiile altor utilizatori pe blogul lor, cu condiția ca acestea să ofere un link către o sursă sau un blog al autorului imaginii, filmului, intrarea etc. Acest lucru funcționează pe o bază similară, făcând partajarea postărilor Facebook.

Recomandat
Lasă Un Comentariu