Principal » Gaming » Ce este Steamos?

Ce este Steamos?

Gaming  : Ce este Steamos?

Steamos Trebuie să mărească atractivitatea computerelor ca mașini de redare - acesta este un sistem special de operare care vă va permite să utilizați în mod convenabil computerul în camera de zi. 

Supapa, producătorul platformei Steam, cel mai mare magazin cu versiuni digitale de jocuri, dorește să creeze un sistem de operare bazat pe Linux, care va fi instalat pe dispozitivele cu aburi - computere închise într-o carcasă mică, care se potrivesc perfect în dulap sub TV, cum ar fi consolele de familie Nintendo, Sony sau Microsoft. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să îl instalați pe orice computer.

Steamos Acest sistem de operare adaptat pentru a afișa imaginea pe un ecran mare - utilizatorul poate folosi aspectul conținutului de imagine mare. Cu toate că Steamos El se va baza pe Linux, jucătorul nu va avea probleme cu rularea fiecărui joc din biblioteca sa de aburi. 

Totul datorită funcției de streaming - chiar dacă jocul nu este potrivit pentru pornirea directă Steamos, Această imagine din jocul dvs. puteți să fluxați pe Steamboks de pe PC și să vă bucurați de joc. 

Steamos Acesta nu este doar un sistem de operare construit în jurul funcționalității platformei Steam, ci și un instrument care vă permite să vă bucurați multimedia: va fi posibil să gestionați filmul și muzica. Supapa asigură că sistemul de operare va fi disponibil complet gratuit, astfel încât toată lumea va fi capabilă să creeze calculatorul dvs. mic și să îl pună sub televizor sau să cumpere una din multe soluții celebre.

Recomandat
Lasă Un Comentariu