Principal » Software » Ce este aburul?

Ce este aburul?

Software  : Ce este aburul?

De câțiva ani, un număr tot mai mare de jocuri disponibile în magazine din platformă necesită înregistrare Aburi, Deci, ar trebui să vă întrebați: Ce este aburul? și să cunoască cele mai importante funcții ale acestei platforme. 

Steam este o platformă înființată în 2003 de către supapă, creatorii seriei de jumătate de viață, care inițial a fost un magazin cu ediții digitale de jocuri PC. În timp, numărul de funcții a fost extins semnificativ, iar comunitatea a construit în jurul serviciului. 

În miezul tău, Aburi Este un magazin unde putem cumpăra versiuni digitale de jocuri și adăugiri la ele. Serviciul oferă acces la add-on-uri DLC. Fiecare joc achiziționat prin intermediul Steam cesionarilor la contul de utilizator și poate fi descărcat de pe orice hardware - un laptop sau un PC.

Steamul oferă acces la biblioteca de peste 2.000 de titluri Și în fiecare zi, numărul de producție crește. Un mare avantaj al serviciului este promoții temporare frecvente care vă permit să achiziționați jocuri cu zeci de tăieturi percepute. Plata pentru jocuri pe care le facem în euro.  Interesant, pentru a avea jocuri adăugate în contul dvs., nu trebuie să efectuați plăți în magazin deloc. Multe producție cumpărate în versiunile cutiei necesită aburi pentru funcționarea corectă. Da, de exemplu. cu Fotbal Manager 2014  - Jocul este atribuit contului. Acest contra - titlul nu poate fi revizuit, de exemplu. pe Allegro, dar și avantajele - actualizări sau realizări automate. 

Un mare avantaj Aburi Există o comunitate - în fiecare zi, prin această platformă câteva milioane de oameni joacă. Unii dintre ei vorbește pe forum, sfătuiește alți utilizatori cu privire la aspectele tehnice și jocuri strict legate. O parte din jucători verifică, de asemenea, atelierul de abur, care vă permite să creați accesorii de jocuri disponibile în platformă.  Utilizatorii au, de asemenea, un impact asupra jocului adăugat la serviciu - în interiorul Greenlight Steam alege titlurile pe care doriți să le cumpărați.

Platforma de aburi este disponibilă ca client care va fi descărcat pe un PC, Mac sau Linux. Prin aceasta, puteți adăuga titluri noi: trebuie doar să introduceți codul (serial) atașat la un joc de cutie tradițional sau să le cumpărați în magazin Aburi. Accesul la serviciu este, de asemenea, posibil din poziția browserului - atunci utilizatorul poate naviga în magazin și forumuri. Trebuie să instalați aplicația pentru a începe jocurile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu