Principal » Internet » Ce este Snapchat?

Ce este Snapchat?

Internet : Ce este Snapchat?

Cu ceva timp în urmă, când a apărut Facebook, cu greu nimeni nu știa cum lucrează. Fasole! La început, operațiunea și ipotezele sale s-au schimbat diferite de ceea ce avem astăzi. În prezent, toată lumea știe Facebook, dar alte site-uri apar pe piață. Un exemplu este Snapchat. Ce este acest lucru și pe ce principiu funcționează?

SnapChat este o aplicație care vă permite să împărtășiți între utilizatori, videoclipuri și mesaje. Nu ar fi nimic deosebit în privința asta, dacă nu ar fi fost pentru faptul că, după un timp, materialele au fost puse la dispoziție. Momente comune, așa-numitele. Snaps pot dura de la 1 la 10 secunde, deci timpul pentru o posibilă reacție este foarte scurt.

Desigur, diverse filtre, emoticoane, subtitrări și desene pot adăuga la fiecare snap. Alternativa sunt povești sau povești, adică colecții de snap-uri dintr-o anumită zi a jucat unul câte unul. Astfel de compilații pot fi vizualizate de fiecare persoană de urmărire. Povestirile sunt afișate timp de 24 de ore de la momentul publicării, și prietenii și observarea oamenilor pot să le joace în acest moment de câte ori doresc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu