Principal » Internet » Ce este Smart TV?

Ce este Smart TV?

Internet : Ce este Smart TV?

De mult timp, televizoarele Smart TV sunt adesea spuse. În prezent, aproape toate modelele chiar și de la rafturile medii vor respecta acest add-on, dar cu adevărat ceea ce dă el? Merită să investești cu un televizor cu un televizor inteligent?

Într-o scurtă scurtare, Smart TV este un sistem pe un televizor care ne permite să alegem funcțiile sale preferințelor dvs. Cu excepția cazului în care televizorul tradițional vă permite să vizualizați programe de televiziune, înregistrați-le și apoi să le redați, capacitatea de a reda media din memoria externă și ajustarea imaginii și sunetul, astfel încât televizorul inteligent are multe funcții și aceste posibilități sunt doar un procent mic de potențial.

În primul rând, televizorul cu Smart TV poate fi conectat la Internet, iar aceasta deschide opțiuni uriașe nu numai configurația, ci și adaptați dispozitivul la propriile preferințe. Baza este capacitatea de a naviga pe site-uri web, site-uri de socializare și servicii de film, cum ar fi YouTube și alte portaluri VOD, care vă permite să vizionați filme și serii. În plus, putem instala diverse aplicații care extind capacitatea dispozitivului. Poate fi o aplicație meteo, client prin e-mail și chiar jocuri.

În prezent, televizoarele Smart TV au sisteme diferite TJ. WebOS, Tizen și chiar TV Android< który bardzo przypomina system znany ze smartfonów.

Recomandat
Lasă Un Comentariu