Principal » Internet » Ceea ce este serverul?

Ceea ce este serverul?

Internet : Ceea ce este serverul?

Știm deja care este domeniul și DNS, deci este timpul să verificăm ce este serverul și ce să faceți. Dacă cineva folosește adesea Internetul, probabil întâlnit de multe ori cu conceptul "server ". Interesant, practic toată lumea poate crea acest tip de dispozitiv la domiciliu.
Pe scurt, serverul este un dispozitiv care oferă servicii către alte dispozitive sau programe, de obicei prin computere conectate la rețea. De obicei, un server este un computer care oferă servicii care, la rândul lor, în majoritatea cazurilor sunt limitate la schimbul unor resurse către alte computere. Uneori serverele mediază doar în transmiterea datelor între computere.

Serverele pot fi, de asemenea, sisteme software care iau parte la partajarea resurselor, cum ar fi fișiere, baze de date întregi, conexiuni la internet, precum și alte dispozitive, cum ar fi imprimante, scanere, copiatoare etc. Un computer simplu poate fi pe un server bun, deși să folosească pe deplin toate posibilitățile ar trebui să fie pregătite în mod corespunzător pentru acest rol. În mod obișnuit, serverele sunt în mod constant fără a opri, au un hard disk de transferuri grele fără cameră, o cantitate imensă de memorie RAM și procesoare eficiente.
Serverul avansat trebuie, de asemenea, să fie fiabil, deoarece fiecare defecțiune duce la ex. Conflictul de date, eșecul site-ului care acceptă serverele etc. Din acest motiv, serverele au de obicei mai multe surse de alimentare, sursă de alimentare de urgență, în timp ce încăperea în care se găsesc trebuie să fie bine ventilată și răcită NP. aer conditionat. În majoritatea cazurilor, serverele sunt conectate la Internet, deși acestea pot fi, de asemenea, servere locale care oferă fișiere conectate la rețeaua NP. Acasă sau computere corporative.

Recomandat
Lasă Un Comentariu