Principal » Internet » Ce este rădăcina?

Ce este rădăcina?

Internet : Ce este rădăcina?

Sistemul de operare Google Android permite libertatea de a personaliza setările, astfel încât toată lumea poate ajusta funcționarea dispozitivului la nevoile dvs. Uneori, totuși, unele funcții nu sunt disponibile și necesită permisiuni de rădăcini. Ce este asta?

Root este într-o traducere liberă de "rădăcină ", care este interiorul sistemului la care se poate obține numai administratorul autorizat. Având drepturi de administrator, adică. Rădăcină, putem prelua controlul complet asupra funcționării sistemului și, prin urmare, oferă aplicații practice adecvate care necesită un acces sporit la acțiune. Termenul "rădăcină " se numește conturi care au acces la toate fișierele de sistem.

Cel mai mare avantaj al privilegiilor administratorului în sistemul Google Android este capacitatea de a instala aplicații avansate care să preia parțial controlul asupra funcționării sistemului NP. Pentru a crește productivitatea sau pentru a prelungi durata de viață a bateriei. Fără permisiuni de rădăcini, acest lucru ar fi imposibil, deoarece sistemul nu ar da acces la dosarele protejate ale cererii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu