Principal » Internet » Ce este în roaming?

Ce este în roaming?

Internet : Ce este în roaming?

Planificarea unei călătorii în străinătate? Dacă da și, de asemenea, utilizați în mod regulat un telefon mobil sau un smartphone, atunci ar trebui să fiți interesat în roaming. În acest ghid răspundem la întrebarea: ce roaming este și care sunt caracteristicile sale caracteristice și tipurile sale.


Ce este în roaming?
Roamingul este un serviciu special care vă permite să utilizați telefonul / smartphone-ul și cartelele SIM in alte țări. Stați în Polonia, nu trebuie să avem roaming activ. Roaming în afara țării constă în aderarea la o altă rețea (de ex. Vodafone) decât cea utilizată în prezent în Polonia - și exact pe teritoriul la îndemâna operatorului local de rețea sau a furnizorului de Internet, cu care am semnat un contract pentru furnizarea de servicii de telecomunicații.
Tipuri de roaming:
Distingem două tipuri de roaming, și anume:
Roaming internațional - Abonatul este în străinătate și utilizează o rețea diferită care nu este o rețea celulară a operatorului său.
Roaming regional sau naţional - Acest tip de roaming are loc în aceeași țară între operatorii care concurează unul cu celălalt pentru client. În general, astfel de practici sunt interzise prin lege, însă există excepții de la această regulă - NP. Pe baza unei licențe provizorii pentru a introduce o nouă piață. O astfel de situație a avut loc în Marea Britanie și în Polonia.
Merită să ne amintim acest lucru Porniți roamingul gratuit. Cu toate acestea, dacă suntem în afara Poloniei, ar trebui să ne amintim că plătim atât apelurile de ieșire, cât și pentru primite. În prezent, în Uniunea Europeană, se iau măsuri grave pentru a elimina complet roaming-ul în statele membre, dar pentru moment trebuie să așteptăm introducerea acestei politici cel puțin 2015.

Recomandat
Lasă Un Comentariu