Principal » Internet » Ce este ping?

Ce este ping?

Internet : Ce este ping?

Majoritatea persoanelor care aleg conexiunea la Internet atrage atenția în principal la viteza de transmisie atunci când descărcați date și totuși la viteza și stabilitatea combinată afectează alți parametri. Unul dintre ei este ping. Ce este asta?

Chiar dacă viteza teoretică de descărcare și trimitere a transferurilor este ridicată, dar valoarea Ping va fi nefavorabilă (cu atât mai puțin, cu atât mai bine), randamentul general al legăturii și, mai presus de tot confortul de a folosi Internetul, va fi la un nivel foarte scăzut nivel. Discursul privind întârzierile, stabilitatea redusă a conexiunii etc.

Aceasta are o impresie specială în timpul jocurilor online atunci când fiecare întârziere este în greutatea unei vieți virtuale. În astfel de situații, ea nu reușește de obicei ping, adică o comandă utilizată în rețelele de calculatoare pentru a diagnostica conexiunile de rețea. Ping vă permite să măsurați numărul de pachete pierdute și întârzieri în transmisia lor. Cu cât este mai mare valoarea ping, cu atât mai multe pachete au pierdut, iar acest lucru, la rândul său, duce la întârzieri mari așa-numite. lag.

Recomandat
Lasă Un Comentariu