Principal » Internet » Ce este paypal?

Ce este paypal?

Internet : Ce este paypal?

Iată un alt concept care poate fi un utilizator străin Novice Internet. PayPal este un serviciu foarte util, care este simplu de utilizat și facilitează în mod semnificativ, iar în unele cazuri vă permite să faceți achiziții în magazine străine.

PayPal este un serviciu care permite plăți, trimiterea și primirea plăților și toate acestea fără a fi nevoie să vă dezvălui datele personale și financiare. Aceasta este o soluție minunată pentru cei care, plătesc pe Internet, doresc să rămână anonimă, care astăzi este foarte important.

Pentru a utiliza plățile PayPal, după crearea contului dvs. pe site, alegeți una din metoda de plată disponibilă pe pagină. Logo-ul Paypal. După efectuarea unei metode de plată preferate NP. Cardul de plată, plățile ulterioare pentru achiziții vor fi limitate la câteva clicuri cu un șoarece.

Este important faptul că putem plăti pentru achiziții atât în ​​magazinele poloneze, cât și în magazinele online, deoarece PayPal permite plăți pentru cumpărăturile din întreaga lume. Vorbesc despre 203 de țări și 26 de valute, datorită care plata este simplă și convertită automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu