Principal » Software » Ce este originea?

Ce este originea?

Software  : Ce este originea?

Origine Aceasta este o creație relativ nouă în industria digitală de distribuție a jocurilor video - a fost creată numai în 2011, dar povestea lui este semnificativ mai bogată. fundație Origine A dat EA Download Manager - Familie Din 2005, platforma vă permite să achiziționați jocuri de la artele electronice. În 2011, succesorul ei a apărut - Origine, Fiind concurența pentru Steam, lider al pieței digitale de jocuri PC. 

Inițial Origine A început ca un magazin în care au fost oferite doar titluri din artele electronice. Acum, în ofertă, există, de asemenea, titluri ale altor editori de codemastre (NP. Grid 2), Ubisoft (Assassin 's Creed IV: Black Steag) este Warner Brothers (Batman: Jocul Arkham City of the Year Edition). În prezent în portofoliu Origine Există peste 300 de jocuri și adăugări, majoritatea fiind produse electronice de artă. În comparație cu aburul, există puține - platforma de supapă are peste 2000 de articole în oferta sa, dar funcționează cu mulți ani mai mult. Unele titluri disponibile în Origine sunt titluri exclusive pe care nu le găsim pe Steam - așa este modul în care este np. De la câmpul de luptă 4. 

Origine Se dezvoltă tot timpul, introduce noi caracteristici și produse de oferit. În prezent, magazinul funcționează într-o versiune de browser disponibilă la adresa de origine.COM și în cadrul aplicației. 

Client Origine Această aplicație pentru computerele Windows care oferă acces la magazin, jocuri și un comunicator cu prietenii dvs. În interiorul programului, un modul folosit pentru a actualiza automat jocurile și clientul în sine. Suportul programului este foarte simplu - dacă avem titluri în biblioteca noastră, doar faceți clic pe fila mea de joc, faceți clic dreapta pe copertă și alegeți opțiunea care ne interesează.

Origine Se dezvoltă tot timpul, dar împreună cu extinderea, există controverse despre spionarea utilizatorului platformei. EA sa retras din aceste practici, dar unii utilizatori au un prejudiciu pentru serviciul acestui editor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu