Principal » Internet » Care este cardul SD?

Care este cardul SD?

Internet : Care este cardul SD?

Întrebându-se ce este cardul SD, cum arată și ceea ce este diferit de alte cărți? În acest ghid, explicăm ce este cardul SD și indicăm cele mai importante diferențe între soiurile sale.


SD (Secure Digital) - Acesta este un standard special de carduri de memorie creat în anul 2000 de Sandisc, Toshiba și Panasonic. Pe fundalul altor carduri de memorie, cardurile SD se disting printr-o dimensiune mică și posibilități de stocare a multor tipuri de fișiere și documente. Dimensiunile standard sunt de numai 24 x 32 x 2.1 mm, care a influențat popularitatea acestor mijloace media pe piață.
card SD În funcție de soiurile lor, au o capacitate de 8 MB la 2 GB. Mai mare - de la 4 GB la 32 GB sunt carduri SDHC, în timp ce cardurile cu o capacitate de 64 GB la 2 TB sunt suporturi SDXC.
Cardurile SD sunt, de asemenea, împărțite în clasa de viteză, care este o unitate de măsurare a vitezei de scriere. O clasă este conform aranjamentelor oficiale 8 MB / s. Distingem următoarele carduri SD:
- Clasa 2: 16 MB / s (2 MB / s)
- Clasa 4: 32 MB / s (4 MB / s)
- Clasa 6: 48 MB / s (6 MB / s)
- Clasa 10: 80 MB / s (10 MB / s)
Cardurile de memorie au aplicația lor în următoarele dispozitive: Telefoane mobile, console GBA / SP, camere digitale, camere digitale, palmtop-uri, dispozitive de navigație prin satelit, receptoare GPS, playere MP4 / MTV.

Distingem următoarele Standardele cardului SD:

- ministru - cel mai adesea utilizat în dispozitivele mobile
- micro - Acest format este, de asemenea, utilizat cel mai adesea în dispozitivele mobile
- SDIO - Cel mai adesea în Palmtops
- SDHC
- SDXC

Recomandat
Lasă Un Comentariu