Principal » Internet » Ce este ISOFIX?

Ce este ISOFIX?

Internet : Ce este ISOFIX?

În mașinile moderne există tot mai multe sisteme și soluții care îmbunătățesc atât confortul, cât și siguranța călătorilor. Un fel de consultare cu securitate este ISOFIX. Ceea ce este folosit?

Ei bine, ISOFIX este un sistem special de fixare pentru scaunele pentru copii pe scaunele auto. Acest sistem a fost propus în 1991, iar în 1999 a fost utilizat pe scară largă într-un număr tot mai mare de mașini. Din păcate, acest lucru nu este încă un standard disponibil în fiecare mașină și cu fiecare versiune a echipamentului, deși acest sistem devine din ce în ce mai popular datorită confortului de service și un nivel ridicat de securitate.

Sistemul ISOFIX constă din două mânere speciale care se află între scaun și fotoliu înapoi. Trebuie remarcat faptul că aceste mânere sunt atașate direct la construcția vehiculului și, prin urmare, sunt foarte puternice și stabile. În comparație cu fixarea tradițională a scaunului folosind centurile de siguranță, ISOFIX oferă un nivel mult mai ridicat de securitate și stabilitate. Mai mult, sistemul de blocare face practic imposibil să se instaleze scaunul - trebuie să se conecteze la mânere, altfel doar tu glisați de pe scaun.

Recomandat
Lasă Un Comentariu