Principal » Internet » Ce este internetul LTE?

Ce este internetul LTE?

Internet : Ce este internetul LTE?

În epoca internetului aproape omniprezent și pe diferite concepte, persoanele care nu sunt interesate de computere și noile tehnologii pot fi pur și simplu pierdute. Este adevărat că cunoștințele despre acest subiect nu este necesar, dar dacă nu vrem să rămânem în urmă și să fim la curent, merită să cunoașteți elementele de bază. De data aceasta vom verifica ce este internet LTE.
Utilizatorii mai vechi de Internet își vor aminti cu siguranță timpul de modeme telefonice, care au permis să se conecteze la rețea, dar taxe încărcate în funcție de momentul conexiunii, datele descărcate etc. Adevărata revoluție a fost așa-numita. "Link-uri permanente " care ne-a permis să folosim Internetul practic 24 de ore pe zi pentru aceeași sumă de abonament. A fost o revoluție reală.
O revoluție similară este internetul LTE, deși nu cu adevărat, care apreciază în zilele noastre. Și ce este în acest revoluționar? Conexiunea LTE oferă o conexiune foarte rapidă și stabilă, aproape ca staționară, deși în acest caz este cea mai importantă caracteristică principală - mobilitate. Deci, putem viziona filme de înaltă definiție, jocuri de jocuri, descărcați fișiere mari și toate acestea sunt, de exemplu,. pe o bancă de parc sau în cafeneaua preferată.

Din păcate, există încă o gamă considerabilă în Polonia. În timp ce în centrul unui oraș mare cu ușurință "Vom prinde" gama LTE, dar problema va fi pe periferia. În plus față de oraș sau în orașele mici, utilizarea LTE poate fi foarte dificilă, deși operatorii celulari lucrează intens la acoperirea îmbunătățirii oferind numeroase promoții, reduceri etc. Și cât de repede este internetul LTE?
Din păcate, din cauza acestor probleme cu REACH, estimarea vitezei este în continuare probleme teoretice. Și cum ar trebui să arate? În adevăr, dacă Internetul LTE din Polonia a fost la cel mai înalt nivel, mulți proprietari staționari de internet s-ar putea simți nemulțumiți și gelozie. Viteza de descărcare țintă în intervalul LTE este de până la 150 MB / s și trimite până la 50 MB / s. În practică, vitezele de transmisie pot fi semnificativ mai mici și depind în principal de puterea semnalului în locul în care suntem situați.

Recomandat
Lasă Un Comentariu