Principal » Internet » Ce este Dropbox?

Ce este Dropbox?

Internet : Ce este Dropbox?

Cu câțiva ani în urmă, discul virtual al conceptului în nor "a sunat foarte abstract și incomprehensibil. Astăzi este norma și aproape oricine, chiar și un utilizator de computer începător știe ce acest lucru sau utilizează cel puțin dintr-un serviciu de acest tip. Una dintre cele mai populare este, fără îndoială, dropbox. Să verificăm ce este asta.
Pentru a explica pur și simplu ceea ce o astfel de cutie este suficientă un exemplu. Acesta este un disc special la care avem acces de la fiecare dispozitiv, în orice moment al zilei și al nopții, de oriunde din lume prin Internet. Din păcate, accesul la internet este necesar în acest caz, deși dacă activăm opțiunea de sincronizare automată, toate fișierele vor fi salvate pe discul computerului sau pe dispozitivul mobil.

Discul Virtual Dropbox poate fi utilizat atât pentru a crea o copie de securitate a datelor importante, stocarea documentelor, fotografiilor sau videoclipurilor, precum și pentru a trimite diverse date altor utilizatori utilizând opțiunea de partajare salvată pe unitatea în Dropbox. Interesant, destinatarul nu trebuie să aibă un cont în serviciu, datorită căruia putem trimite un prieten sau o familie întregul catalog de fotografii cu o capacitate de până la 1 GB în e-mail - trimite doar link-ul corespunzător la partajat pliant.
Din păcate, Dropbox are unele restricții. Este în primul rând cu privire la capacitatea acestui disc. În mod implicit, este câteva gigaocteți, deși pur și simplu pot crește această valoare cu mai multe sau o duzină de procente prin conectarea unor dispozitive noi, recomandând unui prieten etc. Dacă ne pasă de exemplu de capacitate mare. 1 TB pentru 99 de dolari pe an.

Recomandat
Lasă Un Comentariu