Principal » Internet » Ce este Android?

Ce este Android?

Internet : Ce este Android?

Android - cuvântul perfect cunoscut tuturor fanilor gadget-urilor electronice. Cu toate acestea, cei care încă nu știu ce este Android, vom încerca să explicăm cu ușurință. Vă invităm să citiți.

Android este cel mai simplu mod de a trage sistemul de operare. Similar cu ferestrele populare, care este instalat pe majoritatea computerelor utilizate de dvs. Android, cu toate acestea, se bazează pe un alt sistem de operare popular, Linux. "Robot verde " a fost creat în principal pentru dispozitive mobile - în principal smartphone-uri și tablete. Cu toate acestea, este instalat în prezent pe alte echipamente (așa-numitele. Smartwatch, Smart TV și chiar echipamente de uz casnic, mașină de spălat sau frigidere). În prezent, Android este cel mai popular sistem de operare mobil din lume. El și-a străpuns concurentul etern de la Apple în această privință. Merită adăugați că sistemul Android este distribuit gratuit. Producătorii de echipamente electronice nu trebuie să suporte taxe de licență dacă doresc să utilizeze Android în hardware-ul lor. Cu toate acestea, acestea trebuie să aplice mai multe cerințe. Una dintre ele este nevoia de a împărtăși aplicația Google Play, care vă permite să cumpărați diferite tipuri de jocuri și aplicații din serviciul Google oficial.

Android, după cum am menționat deja, se bazează pe un alt sistem de operare, Linux. Cu toate acestea, nu este o distribuție tipică Linux. Inițial, a fost dezvoltat de o mică companie americană Android Inc, care, după o anumită perioadă, a fost achiziționată de Google. În prezent, este coaptă de sistem. Open Handset Alliance.

Prima versiune de Android destinat distribuției luminii zilnice în 2007. Acel timp, sistemul a evoluat în mod semnificativ. Cele mai recente distribuții pot maura o gamă de funcții utile și o interfață extrem de intuitivă. Întregul susține câteva zeci de limbi din întreaga lume. Datorită sistemului mobil de la Google, cum ar fi surfingul de rețea, vizualizarea și editarea documentelor, reproducerea multimedia sau jocurile avansate 3D au devenit evidente și extrem de simple. Android a revoluționat lumea dispozitivelor mobile. Acest sistem a contribuit la miniaturizarea computerelor portabile și a creat dispozitive multifuncționale (smartphone-uri, tablete) care în prezent înlocuiesc un număr de altele (telefoane, camere, laptop-uri, navigație GPS).

Recomandat
Lasă Un Comentariu