Principal » Internet » Care este algoritmul?

Care este algoritmul?

Internet : Care este algoritmul?

Foarte des în domeniul electronicii, și mai presus de toate computerele sunt folosite diferite, uneori incomprehensibile, deși adesea folosite concepte. Un exemplu poate fi un "algoritm ", care este prezent în știința calculatoarelor practic de la început. Să presupunem ce este asta.
Contrar aparițiilor, conceptul de algoritm nu este greu de înțeles, cu condiția ca acesta să fi fost ușor de înțeles pentru utilizatorii începători ai computerelor o cale. Cu toate acestea, să începem de la început.
Ei bine, algoritmul este un șir de evenimente și acțiuni într-un anumit scop sau la sfârșitul sarcinii. Un exemplu simplu de algoritm poate fi

..

reţetă. În această rețetă veți găsi toate sfaturile și pașii pe care trebuie să o faceți pentru a atinge scopul, adică un desert delicios sau cină. Mai mult, pot exista mai mulți algoritmi diferiți, adică reglementări care vor duce la un singur scop - același fel de mâncare.

Calculatoare care procesează informații diferite folosind algoritmi. Aceleași programe sau aplicații funcționează pe baza algoritmilor stocați într-un sistem de operare al codului de mașină inteligibil. Dacă începeți o funcție în program, sistemul va procesa și va implementa un algoritm pentru a porni funcția selectată. Că totul a mers corect, algoritmii implementați în computere trebuie să se bazeze pe implementarea setului de condiții. Dacă unul dintre ele nu este îndeplinit, comanda de program se încheie cu un mesaj de eroare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu