Principal » Internet » Care este adresa URL?

Care este adresa URL?

Internet : Care este adresa URL?

Utilizatorii de computer experimentați cunosc majoritatea comenzilor rapide și definiții care descriu diverse funcții și opțiuni. În mod similar cu Internetul, care este guvernat de drepturile dvs. și are propriile sale abrevieri uneori misterioase. De data aceasta vom verifica ce înseamnă și ce este adresa URL deloc?
URL, adică engleză Locator de resurse uniforme înseamnă un format unificat pentru abordarea diferitelor resurse, cum ar fi informații, servicii, date etc. Utilizate pe internet și rețele locale. Pur și simplu vorbind, adresa URL nu este altceva, ca o adresă de site web, numită și un link pe care np. Ne împărțim cu prietenii prin trimiterea adresei pe blogul dvs., la o fotografie interesantă, film etc.

Cu toate acestea, trebuie amintit că URL-urile nu sunt întotdeauna asociate cu adresele web, deoarece acest format servește și pentru a identifica orice resurse disponibile pe Internet. Și cum arată adresa URL? De obicei, aceasta este adresa pe care o găsim în bara de adrese din fereastra browserului web. Un exemplu de adresă poate fi de exemplu.:
// procesor.PL / Noutăți / JAK-W-Gmail-add-contact

Recomandat
Lasă Un Comentariu