Principal » Internet » Și dacă cineva vă fură ubel? Căutați vântul și banii în domeniu

Și dacă cineva vă fură ubel? Căutați vântul și banii în domeniu

Internet : Și dacă cineva vă fură ubel? Căutați vântul și banii în domeniu

Uber devine din ce în ce mai popular în Polonia. Nad wisłą probabil va avea mult mai mult să aștepte repercusiunile așa-numitei. Scandaluri sociale și acuzații de concurență necinstită, inclusiv poliția. Un număr din ce în ce mai mare de utilizatori poate duce la o situație, ceea ce sa întâmplat cu Lauren Fernandes, o femeie de vânzări imobiliară din New York. Fernandes a ordonat Uber și-a lăsat nasul cu un alt pasager. Desigur.

Afaceri, în principal datorită reacției surprinzătoare a Uber, un subiect de bază. După ce cursul a fost furat, utilizatorul a contactat șoferul care a urmat deja delincvent necunoscut în direcția similară cu destinația Fernandes. Înainte de aceasta sa întâmplat, acesta a fost suficient de departe pentru a refuza anularea. Prin urmare, victima a decis să contacteze administrația cu o cerere de rambursare.

Șoferul meu #uber a luat pe altcineva! Și când am scris lui Uber răspunsul lor a fost că nu vom vedea ochii la ochi. băutură.stare de nervozitate.COM / FXDI1FADG9

- Lauren Fernandes (@LaurenMfern) 2017Z 26 aprilie Răspunsurile au aflat că acest lucru este imposibil, deoarece cursul a fost finalizat. Uber regretat în legătură cu situația, dar de plată înapoi, chiar și parțială, a fost de a fi contrară politicii companiei. În loc de o rambursare a banilor furați, Fernandes a primit o sugestie pentru ca acest lucru să contacteze prietenii sau familia și pentru a determina dacă cineva apropiat de uberul ei nu a primit niciunul.

Fernandes a primit o rambursare, dar numai sub presiunea telefonului editorial al plăcii de bază. În caz contrar, Fernandes ar trebui să se înțeleagă cu faptul că a finanțat o călătorie. Întreaga situație ar putea fi repetată în Polonia: șoferii confirmă de obicei identitatea utilizatorului prin notați numele său. Doar nevoie. Situația este similară cu scopul călătoriei, și, probabil, persuasiune pentru a schimba sau a opri oriunde traseu predeterminat nu ar fi prea problematică.Și acest lucru poate însemna un altul, departe de viața unei vale de siliciu sexual, complicații foarte mundane.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu