Principal » Internet » Cimitirul Google - un loc nostalgic cu o listă de produse ucise de Google

Cimitirul Google - un loc nostalgic cu o listă de produse ucise de Google

Internet : Cimitirul Google - un loc nostalgic cu o listă de produse ucise de Google

Google îi place să experimenteze noi servicii și software, dar, de asemenea, nu este frică să șterge produsele dezvoltate anterior. O listă de servicii care au fost uciși de către o companie din Mountain View este foarte lung. Deci, nu ar trebui să surprindă faptul că internetul a apărut cele două părți, care se concentrează exclusiv pe produsele excluse de Google.

Cu câteva zile în urmă am scris despre schimbările planificate la Hangouts Google - versiunea clasică a comunicatorului va fi dezactivată, iar utilizatorii vor fi transferați la celelalte două servicii - Hangouts and Hangouts Chat Meet. La rândul lor, planurile anterioare își asumă uciderea Google+, un serviciu de rețele sociale care urma să devină un rival puternic pentru Facebook. Desigur, există doar două exemple, povestea serviciilor Google ucise este mult mai extinsă.

Cimitirul Google

Cei care doresc să învețe despre proiectele anterioare Google ar trebui să viziteze una dintre cele două părți - Cimitirul Google (Cimitirul Google) sau ucis de Google (Google Kills). Prima propunere este de 44 de articole care au dispărut din portofoliul Google. Noi găsim M.în. Google+, Google Talk, Picasa sau Google Reader. Cu fiecare produs, a fost adăugată o informație scurtă cu motivul închiderii serviciului - luați doar cursorul mouse-ului pentru a citi descrierea.

Al doilea serviciu Ucis de Google conține peste 100 de articole. Există, de asemenea, produse mai puțin semnificative, cum ar fi. Google Deskbar, care a fost plasat pe bara de activități Windows și a oferit acces imediat la motorul de căutare Google.

Ucis de Google

Ambele părți conțin un catalog de multe servicii excelente, care, din păcate, nu există. Pe de altă parte, Google a apărut deja un succesor sau produse complet noi. Compania nu ucide serviciile selectate aleatoriu. Adesea motivul este un interes prea scăzut sau duplicare cu un alt produs.

Am dori să știm pentru ce Google Services cea mai dorință? Nu ați folosit produsele ucise și plecarea lor nu sa simțit? Bine ați venit la discuția în comentarii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu