Principal » Internet » Clz Music

Clz Music

Internet : Clz Music

Clz Music este o aplicație pentru colecționarea înregistrărilor CD, DVD și Vinil. Aplicația poate fi utilizată numai la nivel local sau de sincronizare a programelor producătorului cloud și alți producător.

Având discuri pot fi căutate în muzică CLZ manual sau scanarea codurilor de bare din ambalaje. Motorul de căutare utilizează discoguri și baza producătorului propriu. Albume fondate pot fi adăugate la colecție sau la lista de dorințe, aplicația vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a salva discul împrumutat, împreună cu datele proprietarului.

Colecția poate fi navigată sub formă de miniaturi de acoperire sau listă de albume, de asemenea împărțite în diferite criterii - Anul eliberării, evaluării, editorului, tipului, media sau cuvintelor cheie.

În muzica CLZ, puteți stoca date pe 100 de discuri gratuit. Un loc pentru mai multe puteți cumpăra în orice moment. Puteți sincroniza datele cu un nor și salvați înapoi, și vă permiteți să îl vizualizați în colectorul de muzică pe Mac sau Windows.

Recomandat
Lasă Un Comentariu