Principal » Internet » Indiciu

Indiciu

Internet : Indiciu

Indiciul este o aplicație de sănătate sexuală. A reușit să combine cunoștințele medicale și analiza datelor pentru a vă ajuta să vedeți modele unice în ciclul menstrual. Aplicația a fost apreciată de Colegiul American de Porii și Ginecologi.

Indicii a fost creată astfel încât femeile să nu fie surprinse și au avut un control mai bun asupra sănătății lor. Aplicația vă permite să cunoașteți caracteristicile permanente ale ciclului, să conduceți un jurnal de bunăstare, durere, dispoziție, mucus cervical, contraceptive, relații și multe alte aspecte ale vieții. Pentru a vă cunoaște corpul și reacțiile sale, puteți salva chiar și aceste informații ca condiție de păr. Sunt introduse mai multe date, cu atât mai bine cererea va asigura datele menstruale ulterioare și ovulația.

În cerere, vom găsi, de asemenea, informații complete despre ciclul și sănătatea unei femei, inclusiv bibliografie medicală și științifică. Aceasta este una dintre puținele aplicații care tratează cazurile legate de sexualitatea feminină în serios, fără flori și eufemisme. Datele pot fi protejate prin parolă.

Dezvoltatorii de aplicații își rezervă că indicii este doar o aplicație auxiliară și nu va înlocui contracepția eficientă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu