Principal » Internet » Carcasă pe Lake Apollo - Intel o nouă viziune a computerelor pentru fiecare buget

Carcasă pe Lake Apollo - Intel o nouă viziune a computerelor pentru fiecare buget

Internet : Carcasă pe Lake Apollo - Intel o nouă viziune a computerelor pentru fiecare buget

Poti sa reinvie netbook-uri, această categorie desputing de tanskomputers din deceniul precedent? Chiar dacă, nu mai sunt sub. Un nume nou, corect direct de la Departamentul PR Intel la "CloudBook ". Aceste computere mici, ieftine, astăzi conduse de voluntari și chipsuri Pentium, trebuie să obțină noi oportunități platformei Hardware Apollo Lake prezentate în Shenzhen.Deja în acest an, pentru cazul ei par să aibă o computere subțiri, elegante, dar ieftine, care cred că Intel va conduce vânzările PC-ului. Din acest motiv, merită să aruncăm o privire la Lacul Sappollo mai aproape - pentru că probabil PC-urile cu procesoare create în microarchitectură vor merge la mulți dintre noi.

Salvarea asupra a ceea ce poate fi dedicat numai fără a sacrifica eficiența iner-eficiența este ipoteza de bază care Ghidajele de lucru pe o nouă platformă. „Intrarea PC “, najtańszekomputerki pentru clienții individuali și școli pentru a asigura munca całydzień pe o singură încărcare a bateriei, eficiența wystarczającądo munca ușoară de birou și vizionarea video HD, toate watrakcyjnych vizual, carcase portabile.

Pe diapozitive, desigur, arată frumos. Și cum rămâne cu concretespicificarea? Apollo Lake va fi realizat în procesul 14 SOC, conținând patru nuclee de atom de aur, combinate cu grafică integrată a generației a nouă (Gen9).Suport pentru toate tipurile populare de memorie de operare - DDR4, DDR3L și LPDDR3 / 4. Ca stocare în masă, unitățile SATA, unitățile flash conectate la șina PCIE și EMMC 5.0. Comunicarea cu lumea exterioară este înaintea tuturor 3 USB.1 (desigur, cu conector tip C) și Wi-Fi.

Ceea ce de fapt această platformă va fi capabilă, nu este cunoscută, Intel a declarat doar că noile chips-uri vor fi mai rapide în general, din predecesori, realizate în remorci de microcarhitectură. Cu siguranță, va fi mai bine în ceea ce privește grafica, am dat deja procesoarele de bază de bază a generației (Skylake). Eficiența acestui grafic integrat este suficientă pentru a juca chiar și în setările înalte în jocurile populare de e-sport.

Cel mai important lucru este că va fi ieftin. Ca ieftin? Intelprindstawił Partenerii săi o listă detaliată a economiilor care aduce platforma Lake Apollo față de generația anterioară.Acest tip de penny din suma, ci ca noi toți se adună împreună, este tedrobiazgi fel de sistem de management al energiei integrat, a scăpa de un hub USB separat, sau construit-procesorasygnałowego, acestea permit economii de mai mult de 7 dolari naczipie.

Acest lucru se traduce în posibilitatea ca NP. Memorial dublare în legătură cu predecesorii fără a afecta prețul. Astfel de computere "de intrare-nivel", ar avea (în mucegaiuri) încă între 170 și 270 de dolari, oferind elemente destul de interesante. Intel crede chiar dacă puteți construi construcții subțiri, hibride 2-W-1 cu astfel de astfel încât să fie competitive pentru MacBook, costând jumătate din Tegoco unul.

Probabil că mai multe informații vor apărea pe acest subiect pentru a obține computexul din acest an în Taipei, dar acum puteți vedea, ribroceses 14 nm vor rămâne cu noi pentru mai mult timp. Nu este de mirare acum, acum trei ani pe piata handheld si oferta najtańszychpecetów Intel microarhitecturii Saltwell Atomii, realizate în procesul de 32 nm. Acum, când v-ați încheiat deja cu atomi smartphone, este timpul să începeți o tehnologie destul de dezvoltată pentru a câștiga - și de a oferi salariaților dvs.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu